universul bloggerilor are reactii neasteptate, proaspete si de neinchipuit.
ion iliescu si-a savurat succesul vreme de cateva zile dupa ce si-a lansat blogul: zeci de mii de vizitatori, stiri pe prima pagina in ziare. victorie! si-a aratat inca o data muschii in fata inamicilor din psd, de pilda nastase si geoana, ei insisi bloggeri. care politicieni nu au avut asemenea succes cand au intreprins actiuni similare.
n-ai ce citi pe blogul lui iliescu: miroase a praf. dar nu asta e problema; internetul e un spatiu liber si primeste chiar si banalitati scrise cu pixul si inmanate apoi dactilografei sa le posteze.
reactiile la blogul lui ion iliescu sunt, in schimb, interesante: de pilda, nicolae si elena ceausescu au si ei bloguri. le stiti: al ei, si al lui. si il au ca subiect principal pe …ion iliescu. nu stiu daca le citeste ion iliescu si daca gusta umorul frust. daca o va face, s-ar putea sa aiba un soc.
mizerii, ziceti? nu comentez. doar observ: daca nu intelegi fenomenul, mai bine te abtii!

1 Comment

  1. toata lumea e pe val… 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close