peste un miliard de oameni folosesc telefonul mobil, iar numarul acestora creste. google nu avea cum sa scape o asemenea afacere, asa ca luni s-ar putea sa anunte suita de aplicatii software android destinata telefonului mobil. nu este clar inca ce va face android, dar google vrea sa aiba un cuvant de spus in aparitia unui adevarat computer mobil sub forma de telefon, care sa depaseasca limitarile impuse de durata scazuta de utilizare a bateriilor.
android este numee unei companii specializate in soft pentru mobile, cumparata de google in 2005. comentatorii spun insa sa nu ne asteptam sa vedem prea curand pe piata mult-discutatul gphone, despre care google nu rosteste inca niciun cuvant.
sursa

1 Comment

  1. oricum, aparitia unui astfel de et-android-mutant era de asteptat…ma-ntrebam doar unde si cand am sa citesc pentru prima oara stirea…normal, la victor pe blog! 🙂
    vineri, intr-o mica discutie colocviala intre colegi, unu’ „mai cu talent” a concluzionat: Sa stiti voi ca spre asta se merge: telefon, gps, pda, „ofis” (cred ca se referea la sistem de operare 🙂 )
    Inca o data, se dovedeste ca 2 branse diferite gandesc la unison! 😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close