Închide

Ce vrei să cauți?

news alert : kapra a inceput sa se decoloreze dupa ce o alta camera video i-a intrat in stomac

asadar, dupa efectuarea celor patru gauri in a mea burta (vezi postul anterior), hapsana vezica biliara a fost scoasa de chirurgi  (care mi-au si inmanat intr-o punguta gramada de pietricele extrase, formate din oxizi si grasimi). 
 a doua zi am inceput sa ma ingalbenesc serios. un lichid de contrast turnat printr-unul din tuburile de dren care imi ies din burta a aratat pe ecranul unui monitor ca o pietricica apucase sa evadeze din vezica biliara si bloca un mic canal care face legatura dintre ficat, pancreas si duoden. icter mecanic+ pancreatita acuta, a sunat diagnosticul.
o noua operatie a devenit obligatorie. consult intre mai multi medici, fuga la o foarte renumita clinica, alte analize. am stat intr-un salon plin cu barbati de peste 50 ani care aveau cate un picior putrezit si care asteptau resemnati randul la amputare (diabet), printre care si un instrumentist al orchestrei operei nationale. in fine, ieri am rezolvat. din nou anestezie generala. o alta camera video plus diverse instrumente au intrat prin gura, esofag, pana in stomac, unde au detectat pe canalul ala minuscul calculul si l-au scos cu forta.
dupa cele 24 de ore obligatorii la reanimare, am revenit pentru recuperare in spitalul cu internet wireless. azi am mancat din nou, dupa ce vreme de patru zile m-am hranit doar cu apa si perfuzii. de Craciun, cica voi fi acasa! am inceput deja sa ma decolorez…

PS: o vreme voi lua pauza cu blogul… dar tinem legatura 🙂 

Articole populare Ultima luna

16 comentarii Adaugă comentariu

 1. insanatosire grabnica.

 2. ai grija! sa te faci bine repede…

 3. parca-i film de groaza!!! insanatosire grabnica!!

 4. Insanatosire grabnica si sa speram ca nu vei petrece sarbatorile in spital, fie el si wireless

 5. Multa sanatate Victor! Iti urez sa nu mai ai de-a face prea curand cu spitalul.

 6. va multumesc tuturor…

 7. Multa sanatate! (Spune-le medicilor sa-ti instaleze wireless, ca sa nu mai ai problemele cu „liniile” fixe dintre ficat, pancreas si duoden.)

 8. acum inteleg ce a insemnat visul cu fatza ta care se „decolora”.
  Nu-ti mai scriu „sanatate!” pentru ca stergi…

 9. Insanatosire grabnica, maica-mea a avut acelasi lucru si i-au descoperit o tumoare la pancreas si acum ne chinuim din greu cu operatii, chemo si alte prostii prin Franta.

  Tot ce pot sa-ti spun e ca „it pays off” sa te duci la cate un control din cand in cand ca sa nu ai surprize neplacute.

  Toate cele bune 🙂

 10. gaboss: misto 🙂
  alex: ce vis? scuze, intr-adevar am sters acel mesaj din greseala, eram destul de ametit. scuze
  deea: multa sanatate mamei tale! si sa va ajute Dumnezeu!

 11. Victor, ma gandesc la tine sa treci cu mult calm peste treaba asta! Cand te pui pe picioare hai sa bem o apa plata impreuna si sa vorbim despre aceste experiente. Eu am fost la un medic care ii raspundea tatalui meu la fiecare intrebare pe care i-o puneam, de parca nu as fi stat in fata lui. In spital mirosea oribil… si sa stii ca acolo unde esti cred ca sunt cele mai bune conditii din Bucuresti.

 12. visul respectiv a fost acum 2 sau 3 nopti. nu mai tin minte. erai in fatza mea si…fatza ta s-a decolorat. apoi ai inceput sa semeni cu cineva care a trecut prin aceasta operatie cu ceva in timp in urma.
  cam atat…acum, toate au un sens 🙂
  in rest, sanatate maxima si sa ne revedem cu bine 🙂
  Doamne ajuta!

 13. multa sanatate victor!

 14. #14 Comentariu nou

  multa sanatate, Victor, si sa te revedem sanatos si colorat!

 15. Multa sanatate si ai grija; teoretic cel putin, alt canal in care sa mai scape vreo pietricica nu ar trebui sa mai existe! 🙂
  MULTA SANATATE!

 16. suntem convinsi de grabnica insanatosire a lu’ Kapra, zis si Victor :p

Adaugă comentariu