Închide

Ce vrei să cauți?

tzeapa: cel mai mare brad din europa e la … lisabona

„The largest Christmas tree in Europe (more than 230 feet tall) can be found in the Praça do Comércio in Lisbon, Portugal. Thousands of lights adorn the tree, adding to the special enchantment of the city during the holiday season.”
sursa aici (poza nr 10) … nu-i asa ca seamana? si chiar daca, sa zicem, acei 230 feet abia depasesc 70 de metri, cel mai mare brad din lume se afla tot in europa, in italia (poza 15). bucurestiul nici macar nu e mentionat.

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ca sa carcotim un pic, ca tot romanul care se respecta, bradul italienilor e ”the largest”, iar al nostru e ”the tallest”, dupa cum zice la Mediafax 🙂
    Plus ca bradul la care s-a inghesuit lumea ca la Mecca are 75-76 metri, deci il ”ia” pe al portughezilor! Daca stau sa ma gandesc un pic (desi la ora la care fac comentariul e destul de greu…), si bradul nostru e tot ”portughez”, nu?
    Cat despre mediatizare (sau, mai bine spus, despre lipsa de mediatizare), nu are rost sa ne facem sange rau, ca doar e plin pe YouTube de dovezi ale ignorantei americanilor 🙂

  2. Adica lumea s-a calcat in picioare degeaba… iar mie mi-a picat curentul din ora-n ora tot degeaba cu bradul asta :))

    Plus mi se pare ca e pus intr-o groapa si nu se vede decat cand ajungi in apropiere… e aiurea.

Adaugă comentariu