Slash and Bill Gates, originally uploaded by Saki.

abia m-am intors de la speech-ul lui bill gates prin care si-a anuntat retragerea din functiile executive de la microsoft. acum e sigur: se va acupa in continuare doar de anumite proiecte de tehnologie si se va concentra pe activitatea filantropica.
cei cateva mii de ziaristi, analisti si vip-uri, prezenti la venetian hotel din las vegas, l-au aplaudat indelung pe fondatorul microsoft, mai ales ca acesta si-a facut anuntul proiectand un film autoironic la adresa sa pe tema ” daca nu mai sunt seful microsoft nimeni nu mai are nevoie de mine” si, dupa ce si-a prezentat ideile despre viitorul lumii digitale, a incheiat apoteotic cu chitara de gat alaturi de slash de la guns n’roses ( tipul din poza cu joben).
n-am apucat sa descarc pozele si filmele pe care le-am facut la eveniment ( mi-am uitat adaptorul pentru priza americana acasa si camera e descarcata), asa ca am ilustrat postul cu o fotografie de pe flickr, semnata saki. mai multe amanunte in ziarul financiar de maine, pentru ca imediat ma apuc sa scriu corespondenta, desi aici e miezul noptii.
… si un scurt filmuletz aici, plasat ca teasing pe zoso pe apropo.ro

5 Comments

 1. Cred ca e cel mai injurat om de pe planeta:))=))…

  I-oi propun sa-si petreaca restu vietii in Romania sa vada si el ce misto e la noi: sa mearga cu crf-ul, sa stea la coada la compensate, sa vada petardele de anu nou, sa simta papilele lui auditive o manea, sa auda la 7:01 picamerul venicinului convertit dintr-un sofer profesionist in zugrav, sa mearga cu ratb-ul sa ramana fara protofel, sa vada cum fac adevaratele smecherii cu bancomate si nu cu carduri ca toti fraierii din vest si nu in ultimul rand sa simta bucuria strazilor inzapezite.

 2. Io cred ca acum ar fi bun sa intre in politica !
  😉

 3. Pai iarasi a iesit la pensie ?
  Acum un an, sau doi, a mai iesit la pensie, atunci s-a retras din functii de conducere si a spus ca se dedica familiei si fundatiei de caritate.

  A cantat cu Slash ? Ce melodie ?

 4. artistu: probabil ca are propuneri in sensul asta: sa-l lasam sa aleaga el:)
  fanel: a fost in romania si n-a zis ca nu i-a placut:)
  ion: la o afacere de asemenea anvergura, retragerea de pe functia de top se face gradat… pana in iulie Bill ramane chairman, apoi renunta si la aceasta functie…

 5. …postcard for me !!
  😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close