…pomeneam duminica despre romanca Angelica, hotarata sa reuseasca in muzica via youtube. de atunci, a strans inca vreo 45.000 de vizionari in plus cu piesa "bleeding…", depasind un sfert de milion. destul de incurajator, desi la nivel de youtube nu e totusi o performanta cu totul si cu totul extraordinara. acum cateva ore, angelica a mai postat un clip.

apare cu un look mai ingrijit. mai ingrijit e si cadrul. totusi, un pic cam prea mult patetism in interpretare, dar nu ma luati in seama pentru ca nu ma pricep deloc la muzica. surpriza apare la finalul clipului: angelica plansa, povesteste in engleza cum ca un vecin a sunat la usa si a batut-o, deranjat de faptul ca ea canta. la "about this video", angelica vine cu amanunte dramatice, foloseste o sintagma exploziva pentru lumea occidentala " violence against the women" si incheie cu "pls don’t forget to rate and comment".

sper ca acel barbat violent sa fie doar o fictiune si nimeni sa nu fi indraznit sa se atinga de fata acesta, atat talentata. sper ca totul sa nu fie decat un experiment online:) 
si, evident, nu o sa incerc sa imi cresc interactivitatea pe blog cu acea intrebare puerila "voi ce parere aveti?"

.. oricum, aventura angelicai pe youtube e de urmarit.

PS: ieri a aparut si un fanvideo cu… ati ghicit.. Angelica!

7 Comments

  1. …sesizez umbre de invidie in postul tau ?! 🙂

  2. Să loveşti o pasăre cântătoare…

    lucruri urâte se întâmplă în România…Victor Kapra a scris despre o tânără copilă foarte talentată, Angelica Vasilcov care încearcă să-şi pornească cariera artistică (voce şi pian) cu ajutorul youtube. Aruncaţi-vă un ochi pe canalu…

  3. Din pacate, povestea Angelicai este adevarata. S-a intamplat in Romania, in anul 2008, in Bucuresti-Militari.

  4. …plangere la politie,ceva? Angelica nu era singura atunci! Daca individul scapa nepedepsit, va mai face!

  5. A facut reclamatie la politie, dar nu se poate face nimic, ca nu l-a inregistrat cand a lovit-o. De altfel, a postat un update de curand.
    G.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close