genial! in scandalul „tiganca imputita” presedintele se apara in instanta luand ca speta o manea, cantata de un tigan:

În cazul „ţigancă împuţită”, Băsescu se consideră discriminat în raport cu Adi de la Vâlcea. În 23 mai 2007, Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis să-l sancţioneze pe preşedintele Traian Băsescu cu avertisment, stabilind, cu unanimitate de voturi, că utilizarea expresiei „ţigancă împuţită” de către şeful statului, la adresa unei jurnaliste de la Antena 1, este o discriminare.
„Foarte important este că, în soluţionarea unei sesizări relativ recente, CNCD a dat o cu totul altă interpretare noţiunii de cadru privat. Deşi a reţinut că afirmaţiile referitoare la «cioară/ciori» (cuprinse într-o melodie a interpretului Adi de la Vâlcea – «Liga campionilor, interzisă ciorilor»), sunt discriminatorii, Consiliul a apreciat că acestea nu au fost făcute public, ci într-un cadru privat, la o petrecere”, se arată în recursul preşedintelui depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ). sursa: mediafax

Tags: adi de la valcea,basescu,manele,steaua

4 Comments

  1. Mie mi se pare genial. Cred ca consilierul lui Basescu care a descoperit chichita este un fan al lui Adi de la Valcea. Daca n-o fi chiar Basescu insusi.
    Apropo, cum poate fi o manea cantata „in cadru privat”??

  2. Aici chiar au dreptate. Ca vorba aia manelele nu se canta peste tot! Asta ie muzica interzisa si ascultata doar la intalniri secrete ale manelistilor!
    :))

  3. Let me get this str8. Deci, eu Ghita Contra pot sa calific o natie cu epitete daca o fac lalaind intre prieteni, dar nu o pot face cand sunt doar cu sotia. Where’s the logic in this?

  4. @artist: adica chestiuni ezoterice… 😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close