Închide

Ce vrei să cauți?

Silviu Hotaran se retrage de la Microsoft

Nu pe zvonuri :), ci informatie oficiala:

„Microsoft România anuntă oficial că responsabilitatea lui Silviu Hotăran ca General Manager al Microsoft România se va încheia la 31 august 2008.
“Am anuntat încă din iunie anul trecut că mă întorc în România pentru a pune temelia noii echipe de leaderi care va conduce afacerile Microsoft, o organizatie care s-a dublat ca număr de oameni odată cu deschiderea centrului global de suport tehnic. Această etapă de tranzitie s-a încheiat. Îmi doresc foarte mult să reusesc să continui să fac ceea ce îmi place foarte mult: să lucrez cu oameni. Am descoperit această pasiune în Microsoft. Si tot aici mi-am dezvoltat-o. Voi continua, chiar dacă din afara organizatiei, să rămân aproape de oamenii cu care am lucrat si să pun bazele unei companii de consultantă proprii.” – declară Silviu Hotăran.

“Silviu a construit imaginea unui lider deosebit, nu numai prin ce a construit cât timp s-a aflat la conducerea Microsoft România dar si prin activitatea desfăsurată ca General Manager pentru extinderea afacerilor Microsoft în cele 12 tări din regiunea South East-Europe. În acest rol, Silviu a creat una dintre regiunile cu cea mai rapidă crestere, a creat noi organizatii, noi echipe si a fost mentorul multor manageri care au devenit leaderi de success în tările lor “– spune Vahe Torossian, Vicepresident Microsoft CEE.

 

Silviu Hotăran si-a început cariera la Microsoft ca General Manager al Microsoft România în 1996, anul în care s-a deschis filiala. În anul 2004, Hotăran a fost numit General Manager al Microsoft South-East Europe si a fost responsabil pentru dezvoltarea afacerilor Microsoft în 10 tări din această regiune. În iunie 2007, a revenit ca general manager al Microsoft România pentru a conduce echipa ce va construi fundatia unei noi decade de inovatie în industria locală de software.

Înainte de a se alătura Microsoft, Hotăran a fost cercetător la Insitututul pentru Tehnică de Calcul din Bucuresti si general manager al Ciel România, companie care oferă software pentru servicii financiare.
Hotăran este absolvent al Facultătii de Automatică si Calculatoare al Universitătii Politehnica din Bucuresti. Este căsătorit si are un fiu de 22 ani. Dintre pasiunile sale: lectura, baschetul si înotul.

Despre Microsoft
Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq „MSFT”) este liderul mondial în software, servicii şi soluţii, care ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul.
Misiunea Microsoft România este creşterea satisfacţiei partenerilor şi utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism şi onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporaţiei. ” 

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Este adevarat.(mamele noastre se cunosc) El este din Oradea de loc.

  2. Consultanța e de bază 🙂

Adaugă comentariu