Închide

Ce vrei să cauți?

WebClub 1: daca pica o bomba, disparea online-ul mioritic

prima editie a webclub-ul organizat de cristian manafu (prin firma sa, evensys) si sprijinit de microsoft a adunat aseara (joi) vreo cateva zeci de antreprenori online, bloggeri, oficiali ai unor companii.
atmosfera relaxata, glume multe. manafu chiar a amenintat la un moment dat ca unii turbulenti (adunati in spatele salii, printre care i-am identificat pe calin fusu, bobby voicu, orlando, zoso, antonio eram, alin zainescu) nu vor mai fi invitati daca nu pastreaza linistea si nu asculta cuminti prezentarea lui vladimir oane. (vezi pozele de mai jos)

Bobby Voicu, Calin Fusu, Catalin Teniță la webclub mai 2008 Vladimir Oane vorbeste la WebClub mai 2008 Bogdana Butnar - Senior Strategist at McCann  - Web Club 9 mai 2008 186 (2)

stirea serii a fost parteneriatul dintre Calin Fusu si Emi Gal pornind de la proiectul acestuia din urma vertimo. surpriza generala! (vezi poza de mai jos, stanga)

emi nu a vrut sa-mi dea cifre (procente, bani, alea, alea) dar mi-a spus ca impreuna cu neogen va lansa o multime de siteuri de anunturi: masini, etc etc). cam unul pe luna.

Calin Fusu-Neogen si Emi Gal anunta parteneriatul pe vertimo Web Club 9 mai 2008 209 Tudor Galos si Bogdan Musat la Web Club 9 mai 2008 121 Bogdan Musat- Microsoft si Bobby Voicu- yahoo!Web Club 9 mai 2008 173

au fost prezenti si doi oficiali microsoft (tudor galos – windows business group lead si bogdan musat- seful evangelistilor microsoft) care n-au ezitat sa vorbeasca indelung cu managerul local yahoo!, chiar daca fuziunea dintre cele doua corporatii a esuat. (cele doua poze de deasupra acestor randuri, din dreapta)

dupa discutii a urmat networking-ul pana tarziu in noapte.(vezi pozele de mai jos)

un sandvis dupa discutii -Web Club 9 mai 2008 234   amardezi.blogspot.com (in background) si Catalin Teniță -Web Club 9 mai 2008 165 Emi Gal- vertimo.ro si Florin Grozea - eok.ro Web Club 9 mai 2008 237

 

Antonio Eram pare ca trage cu urechea la ce discuta Zoso cu Fusu ( in bloor) Web Club 9 mai 2008 157 (2)  Doru Panaitescu - Web Club 9 mai 2008 180 Mihai Musatoiu(camasa rosie) -dailybusiness.ro si Cristina Popescu- Romtelecom - Web Club 9 mai 2008 126

a fost asadar lume multa, discutii interesante. m-am bucurat ca m-am revazut cu multi si ca i-am cunoscut si pe altii in lumea reala, dupa ce discutasem mult timp pe email, de exemplu pe george lemnaru de la erepublik.com sau pe dragos manac.

vorba cuiva: daca pica un avion peste cladire sau punea cineva o bomba, disparea internetul romanesc.

Care internet!? – a replicat cineva sec.

PS: scuze celor care au stat frumos la poze si nu s-au vazut aici… orele sunt inaintate si peste 10 ore trebuie sa moderez un seminar la cerf. dar ne mai auzim noi.

a mai scris si va mai scrie: manafu

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    poate va reusi fusu sa faca ceva cu vertimo. inainte sa-l scoata din trafic avea cam 0 vizitatori pe zi. probabil de-asta l-au si scos.

  2. #2 Comentariu nou

    Fusu asta are o priviere asa aroganta…In toate pozele am obervat asta!

  3. dany: nu e deloc arogant, e chiar prietenos cu toata lumea. dovada blogariile:)

Adaugă comentariu