erepublik.com, creatia lui george lemnaru si a lui alexis bonte (investitorul in trilulilu), a obtinut finantarea de 550.000 de euro, pe care o anunta cu ceva timp in urma techcrunch.
erepublik lanseaza un nou concept in lumea jocurilor, acela de massive online social strategy game ( joc de strategie in cadrul unei retele sociale) si a atins in 6 luni 19.000 de vizitatori (jucatori) zilnic din lumea intreaga.

deocamdata inscrierea in joc se face pe baza de invitatie dar george spera sa-l deschida pentru toti jucatorii inainte de sfarsitul anului 2008.

obisnuit cu alte universuri virtuale, am fost putin sceptic cand am intrat in erepublik.com: niciun peisaj 3D, niciun avatar, nimic spectaculos aparent.
in timp studiind relatiile dintre romanii de acolo, am inteles forta de atractie a retelelor sociale si acum intru in erepublik  pentru 3-5 minute zilnic.

puteti afla mai multe din comunicatul oficial sau dintr-un articol care apare maine in business magazin.

PS: mai am disponibil un cont in joc. cine doreste invitatia sa dea de stire la comentarii. mai am cateva invitatii pentru conturi in erepublik, for free. cine doreste, sa lase un comentariu.

21 Comments

 1. memememememememememem!!
  adica eu:))

 2. adjudecat… uita-te pe mail in 30 de min 🙂

 3. Damn, am ajuns prea tarziu.

 4. sau puteti afla si de aici [http://www.capital.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=109266&cauta=lemnaru] sau de aici [http://www.capital.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=108920&cauta=lemnaru]
  Da, stiu, site-ul e de cacat. Acum e si mai de cacat, au bagat in el de nu mai poate duce… Ii iubesc pe ai mei de la online!

 5. Oare nu e prea riscant? Jumatate de milion intr-un site? Fie el si Second Life 🙂

 6. marius sescu: punem o vorba buna si mai facem rost de un cont, special pentru tine 🙂
  vali: termina cu spamul 🙂 !
  dan: nu e un site, e o comunitate. iar comunitatile pot fi vandute uneori cu bani grei 🙂

 7. daca imi faci rost si mie de o invitatie, raman dator :))

 8. emo-kids-ii nu primesc? :((
  nu de alta, dar stii ce reactii au… :)))

 9. primesc, primesc…in max 24 de ore

 10. Dupa ce isi termina Victor invitatiile ca sa isi scoata gold-ul :))) trimiteti un mail la invites@erepublik.com sa cereti o invitatie si poate veti avea noroc 😛

 11. Cred ca am ajuns prea tarziu.Revin la toamna…

 12. Claudiu, intre timp am mai primit niste invitatii asa ca in cursul zilei de astazi vei primi si domnia ta una. atentie, insa, s-ar putea sa intre in junk mail, asa ca uita-te si acolo…

 13. Victor! A ajuns invitatia. Thanx. Sunt un cetatean al erepublik.com

 14. tnx victor, ma mut definitiv in erepublik; cred ca-mi dai dreptate…

 15. George: ai primit 🙂
  apropo: mai am cateva invitatii, deci curaj: cine doreste sa lase un mesaj si va primi

 16. vreau şi eu una :d
  dă-mi de lucru cu erepublik

 17. mulţumesc şi eu! să vedem dacă erepublik mă atrage, că în general nu prea mă joc..

 18. Daca doreste cineva invitatii la jocul erepublik poate sa trimita e-mail la: joparla@yahoo.ca si voi trimite eu invitatie.

 19. am invitatii GRATIS erepublik super jok dar tr sa joci mai mult de doua zile ca sa te prinda! cine vrea poate sa ma gaseasca pe id diabolik_nik91

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close