Închide

Ce vrei să cauți?

s-a relansat capital.ro

capital.ro s-a relansat

 

 

 

 

 

 

 

azi la pranz s-a relansat capital.ro., site-ul celei mai vechi reviste de business de la noi. 
arata incomparabil mai bine decat vechiul site, dar mai e ceva de lucru: spatii irosite sau nu prea bine gandite ( ex: scoll-ul orizontal cu indici bursieri care nu stiu cui i-ar putea folosi), plus poza redactorului-sef superdimensionata pe main story, de parca ar fi vedeta de talk-show, iar capital.ro ar fi site-ul sau personal ( scuze, Iulian, dar n-ai ce sa cauti acolo), plus reclama laterala care nu vrea sa incapa in ecran.
site-ul a fost realizat de Run.
nu am timp sa-l intorc acum pe  toate partile, dar o concluzie pripita ar putea fi: mult mai bun decat precedentul, nimic spectaculos insa, curat, disciplinat, nu iese din rand, asa ca singura sansa a capital.ro este continutul care sa ne faca sa intram.

 

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. trebuia sa arate altfel, mult mai bine. le-am acordat consultanta pe uzabilitate. pina la urma, tot cine nu trebuia a hotarit designul. de aia si arata ca naiba.

  2. reclama nu se vede probabil pt ca e gandit pentru widescreen. asta e ok pt viitor cand toti or sa aiba 16:9. in rest de-acord. plus: scrollul orizontal n-are ce cauta in ziua de azi.

  3. victor, nu te dezici!
    scurt, concis, la obiect, perspective…sanse…
    ai uitat ceva: sa le urezi „Multa bafta!”

Adaugă comentariu