Închide

Ce vrei să cauți?

am angajat testeri pentru laptopul Panasonic Toughbook!

folosesc un panasonic toughbook model CF-T7 de mai bine de o luna, in urma unei actiuni de marketing a scop computers printre bloggeri. saptamana viitoare voi scrie pentru go4it un test final.
functioneaza ok. bateria tine incredibil de mult, vreo 6 ore, la utilizare normala; de curand, la o reuniune de mai multe ore, am fost cam singurul care dupa cateva timp nu cautam prize pe sub masa pentru a folosi in continuare laptopul.
cateodata ma amuz dand comenzi pe ecranul tactil numai ca sa vad cum casca ochii mari cei din jurul meu. m-am obisnuit si cu tastatura nemteasca (am un demo unit) si cu lipsa unitatii optice (modelul CF-T7 este ultraportabil).
totusi, nu imi place tastatura alba; cum toughbook este proiectat pentru cei care fac mult teren, se poate murdari repede. de asemenea, cele 3 porturile USB sunt prea apropiate; daca ai un transmitter mai lat, ai dificultati in a le folosi pe toate deodata.
cum mi s-a reprosat ca testul cu apa pe tastatura pe care l-am facut nu a fost urmat si de unul de rezistenta la socuri si cum eu nu dau prea bine pe video, au fost angajate doua fiinte simpatice si hotarate, Sina si Anton, pentru a verifica cat poate suporta toughbook-ul.
filmul va rog! revin curand…

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu