tony-soprano-bw

un proiect de marketing online cu adevarat creativ si destept: Sony Ericsson l-a angajat pe regizorul Mike Figgis pentru a realiza un film alcatuit in intregime din fotografii realizate de oameni obisnuiti, cu telefonul mobil.

puteti sa participati si voi. concursul are ca scop promovarea noului terminal Sony Ericsson C902 Cyber-shot.

din comunicat:

“Dupa succesul avut cu filme precum Leaving Las Vegas, Timecode sau seriale precum Clanul Soprano, regizorul Mike Figgis a acceptat invitatia Sony Ericsson de a coopera pentru un proiect complet original: un film realizat exclusiv din fotografii realizate cu telefonul, un proiect dedicat promovarii telefonului din gama Cybershot, C902.

Regizorul internaţional Mike Figgis îşi uneşte forţele cu Sony Ericsson pentru a crea un film alcătuit în întregime din fotografii spontane, realizate cu telefonul. Prin intermediul lungmetrajului „Life captured” persoane obişnuite devin vedete.

Sony Ericsson demarează concursul internaţional „Life Captured”. Orice pasionat de fotografie sau film poate trimite o prezentare realizată din imagini sau înregistrări video făcute cu propriul telefon mobil pentru a fi înscrise în concursul „Life captured”.  Imaginile vor fi încărcate pe site-ul dedicat proiectului www.sonyericsson-lifecaptured.com şi vor putea fi vizualizate oricând. 

Fiecare câştigător la nivel naţional va avea 4 săptămâni la dispoziţie pentru a trimite fotografii realizate cu ajutorul camerei telefonului Sony Ericsson Cyber-shot™ C902, un nou telefon care permite o fotografiere extrem de rapidă şi de spontană. Regizorul va monta aceste imagini pentru a crea filmul „Life Captured”.

Dintre câştigătorii la nivel naţional, Mike Figgis va nominaliza 5 Talente Debutante care vor beneficia de o excursie VIP pentru ei şi pentru un prieten la premiera filmului care va avea loc la Festivalul de Film Raindance din Londra, octombrie 2008. Premiul cel mare va consta în asigurarea tuturor cheltuielilor pentru a participa la un curs de regie de film la Raindance, Londra.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close