desi majoritatea dintre noi ne-am cam consumat concediile, poate mai sunt unii care se pregatesc sa dea o fuga la barcelona sau in grecia. o informatie utila pentru acesti calatori: cosmote reduce din 30 august costul pe minut pentru roaming in tarile UE: 0,46 euro plus tva/minut pentru apelurile initiate si 0,22 euro plus tva/minut pentru apelurile primite din tarile UE.

Cosmote are peste 4.200.000 de utilizatori, conform datelor oficiale.

Comunicatul in intregime, mai jos:

„COSMOTE România anunţă că, începând din data de 30 august, toţi utilizatorii săi vor beneficia de tarife reduse în roaming pentru serviciile de voce, în destinaţiile din Uniunea Europeană. Modificarea se realizează ca urmare a implementării reglementărilor comunitare.
Utilizatorii COSMOTE vor putea iniţia apeluri către orice destinaţie din Uniunea Europeană pentru 0,46 Euro/minut + TVA şi vor fi taxaţi cu 0,22 Euro/minut +TVA pentru apelurile primite în ţările membre Uniunii.
Clienţii COSMOTE aflaţi în roaming au la dispoziţie serviciul informativ gratuit „Bon Voyage SMS”, prin care aceştia, indiferent unde călătoresc, primesc la intrarea în ţara vizitată, un mesaj text cu informaţii despre tarifele de roaming corespunzătoare reţelei în care se află.
În plus, toţi clienţii COSMOTE care utilizează serviciile de roaming în spaţiul UE pot obţine gratuit informaţii suplimentare despre roaming (tarife voce, SMS, GPRS), apelând numărul special +4076ROAMING (+4077626464).
Apelurile formate din afara teritoriului UE către numărul special +4076ROAMING vor fi taxate ca şi un apel către România, în conformitate cu tarifele corespunzătoare zonei de roaming respective.
În prezent, abonaţii COSMOTE pot folosi serviciile de roaming în 291 de reţele de telefonie mobilă din 150 de ţări, iar utilizatorii de Cartela COSMOTE au la dispoziţie 266 de reţele, din 147 de ţări. În plus, clienţii COSMOTE se bucură de servicii GPRS de calitate în 30 ţări.”

1 Comment

  1. Ai uitat sa spui ca reducerea este de 3, respectiv 2 eurocenti. Adica, avem de-a face cu reducerea lui peste prajit.

    Incepi sa te dai pe advertoriale?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close