..si daca Nokia a retras de pe toate site-urile spotul de prezentare a celor noi telefoane E72 si E75 ( vezi postul anterior), pentru a mai ne potoli frustrarea, hai deti sa ne uitam la un film de prezentare al celui mai evoluat computer de pe piata: HP TouchSmart IQ800 ( cel putin asta e parerea mea).
urmariti cat de usor sunt manevrate folderele de pe ecran.

4 Comments

  1. Cu toata consideratia, parerea mea e ca nu-i decat (din p.d.v. al interfetei) un iphone cu ecran urias. poate de aceea pare atat de special.

  2. acum ştiu ce îmi doresc de ziua mea 😀

  3. pana acum nu am vazut nimic care sa egaleze cu adevarat interfata, rapiditatea si finetea iPhone-ului. Cred ca s-a observat ce rateuri da cand incerci sa folosesti “multi touch”.

  4. […] asemenea functii pot parea SF, insa nu e deloc  asa. sa ne aducem aminte de computerul lansat in toamna de HP. Functioneaza  cu un software bazat pe Vista, am avut ocazia sa-l testez si functioneaza foarte […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close