o initiativa normala pentru doua companii care fac parte din acelasi grup: romtelecom si cosmote lanseaza Convergent 1000 şi Convergent Nelimitat, solutii de telefonie fix-mobil dedicate companiilor din România. in curand, vor veni cu o oferta comuna si pentru persoanele fizice.
din comunicat:

“Convergent 1000, conceput să satisfacă nevoile liberilor profesionişti şi ale companiilor mici şi mijlocii, şi Convergent Nelimitat, care se adresează clienţilor tip corporaţii, cu un volum mare de trafic, pot fi adaptate pentru a furniza servicii de comunicaţii flexibile şi eficiente din punct de vedere al costurilor între terminale fixe şi mobile, în cadrul unui grup prestabilit de utilizatori.

Combinând oricare dintre abonamentele Romtelecom şi COSMOTE Business, Convergent 1000 poate fi adaptat pentru a satisface nevoi specifice ale companiilor, începând cu:
• minim o linie Romtelecom şi două SIM-uri COSMOTE business şi
• minim 1.000 minute gratuite lunar pentru fiecare linie.
Tariful per utilizator (linie) pentru un pachet Convergent 1000 începe de la 8 euro/lună, fără TVA.

Convergent Nelimitat se adresează companiior cu nevoi de comunicare mai mari  şi care au o mobilitate mai mare a angajaţilor, oferind apeluri nelimitate în cadrul unui grup prestabilit de linii fixe şi mobile, indiferent de intervalul orar. Tariful per utilizator (linie) pentru un pachet Convergent Nelimitat începe de la 12,17 euro/lună, fără TVA.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close