concurs national de SMS

LG Electronics si Orange lanseaza in premiera pentru Romania Campionatul National de SMS, Natural Born Chatter.

Startul competitiei SMS pe tastatura QWERTY s-a dat astazi, 28 octombrie.  Concursul se va desfasura online, pe un site dedicat, iar marea finala va aduce fata-n fata 30 de finalisti din toata tara.  Premii: un telefon QWERTY LG KS360 zilnic si 3000 ero la marea finala.

ce trebuie sa faceti pentru a castiga un telefon sau cei 3000 de euro, vedeti mai jos:

„LG Electronics şi Orange lansează în premieră pentru România Campionatul Naţional de SMS, Natural Born Chatter

• Startul competiţiei SMS pe tastatura QWERTY s-a dat astăzi, 28 octombrie
• Concursul se va desfăşura online, pe un site dedicat, iar marea finală va aduce faţă-n faţă 30 de finalişti din toată ţara
• Premii: un telefon QWERTY LG KS360 zilnic şi 3000 Euro la marea finală

Toată lumea face asta, dar câţi sunt plătiţi pentru aşa ceva? Comunicarea prin SMS a devenit cuvântul de ordine în rândul adolescenţilor şi nu numai. De aceea, LG Electronics şi Orange lansează în premieră pentru România Campionatul Naţional de SMS, „Natural Born Chatter”, antrenând în competiţie pe toţi cei care au dexteritate în scrierea unui text cu ajutorul tastaturii telefonului mobil. Startul bătăliei SMS s-a dat astăzi, 28 octombrie, iar concursul se va desfăşura online, timp de 30 de zile, pe site-ul dedicat www.born2chat.ro. Cei mai buni concurenţi vor lupta faţă-n faţă în marea finală de pe 6 Decembrie, pentru un premiu de 3000 de euro, pus în joc de LG Electronics.

Mecanismul concursului „Natural Born Chatter” şi regulamentul sunt disponibile online, pe site-ul www.born2chat.ro. După înregistrarea electronică pe site, fiecare participant va fi identificat prin numărul de telefon mobil. Dupa validarea numărului de telefon înscris în concurs, un contor va afişa numărătoarea inversă, iar atunci când va ajunge la 0 va apărea pe site un mesaj. Mesajul trebuie trimis cât mai rapid (şi scris identic cu cel de pe site) prin SMS la numarul 1821, disponibil în reţelele Orange, Vodafone, Cosmote şi Zapp. În fiecare zi, participantul care a tastat şi trimis cel mai rapid mesaj va câştiga un telefon QWERTY LG KS360. Numărul de participări pe zi ale unui concurent este de maxim 5. LG KS360, un model ideal pentru transmiterea mesajelor instant şi urmărirea discuţiilor pe ecranul tactil generos, este disponibil în exclusivitate în oferta Orange, până pe 30 noiembrie.

„Scrierea de mesaje text SMS reprezintă una din noile forme de comunicare. Suntem încântaţi să organizăm competiţia Natural Born Chatter pentru prima dată în România, odată cu lansarea primului telefon LG cu tastatură QWERTY de pe piaţa locală, KS360,” a declarat dl. Han Khyu, preşedinte al LG Electronics România. „Suntem încrezători în succesul pe care acest telefonul îl va avea în rândul tinerilor pasionaţi de chat, social networking şi ultimele tendinţe în domeniul telefoniei mobile,” a mai adăugat acesta.

Câştigătorii telefoanelor LG KS360 se vor întâlni faţă-n faţă la marea finală ce va avea loc pe data de 6 decembrie, în Bucureşti, la Orange Concept Store. Participantii la finala Campionatului national de SMS vor fi împărţiţi în 5 grupe preliminare de câte 6 concurenti; concurenţii din fiecare grupă vor participa simultan la transmiterea prin SMS a aceluiaşi text. Finalistul va primi titlul de campion naţional şi un premiu de 3000 de euro. Participanţii din marea finală vor concura exclusiv cu telefonul LG KS360 .
Pentru mai multe detalii despre concurs, va rugăm vizitaţi www.born2chat.ro.

# # #

Despre LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 06657.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul  electronicii, informaţiilor şi comunicaţiilor. Compania are peste 82.000 de angajaţi în cele 120 de birouri, care includ 80 de filiale deschise în întreaga lume. Alcătuită din 4 mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display şi Digital Media cu vânzări globale de peste 38.6 miliarde USD în 2006, LG Electronics este cel mai mare producător de terminale CDMA, aparate de aer condiţionat, sisteme de stocare optică, DVD playere şi sisteme home theater de pe piaţa mondială. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.lge.com

Despre Orange
Orange este lider de piaţă în România cu peste 10 milioane de clienţi şi este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 173 milioane de clienţi pe cinci continente. Orange România se remarcă prin cea mai largă acoperire a reţelei şi performanţe excelente în serviciile de asistenţă oferite clienţilor. Orange este un brand creat pentru a facilita comunicarea între oameni şi a aduce valoare comunităţilor în care operează. Grupul France Telecom are o strategie de responsabilitate socială corporativă bine definită, prin care ne asigurăm că activitatea noastră se desfăşoară într-o maniera responsabilă.
Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.orange.ro.”

6 Comments

 1. Victor, după ce am păţit-o cu BRD-ul şi am semnat ceva fără să citesc (de am plătit la comisioane până mi-a bătut vântul în portofel) am învăţat lecţia să nu mai semnezi nimic fără să citeşti. la fel şi pe net, să nu mai bifez „sunt de acord” până nu citesc cu ce anume sunt de acord. nu de alta, dar după nu prea mai are rost să-i înjur pentru spam sau mai ştiu eu ce. orangeu’ şi lg sunt firme serioase (aproximativ) şi nu prea cred eu că s-ar preta ei să facă prostii, dar totuşi, de ce nu pot citi regulamentul cu care trebuie să fiu de acord?

 2. buna observatie: Orange, LG, sunteti pe receptie? 🙂

 3. Victor, intr-adevar este buna observatia lui Faith. Iata si raspunsul: Regulamentul concursului ‘Natural Born Chatter’ lansat de LG in parteneriat cu Orange este public pe toata desfasurarea acestuia si poate fi consultat pe site-ul dedicat, sectiunea ‘Regulament’ sau apeland info line 031 – 228 35 42.
  Claudia

 4. haida de… să mă apuc eu să dau telefoane ca să aflu un regulament :)) ?
  asta e bună!
  da’ doc, pdf, txt nu-l puteţi pune?

 5. Un check pe site ar fi mai simplu!
  Textul regulamentului e disponibil la sectiunea ‘Regulament’. Telefonic poti afla mai multe informatii privind acest regulament sau punctual ceea ce te intereseaza.

 6. mie imi place concursul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close