gala de premiere si petrecere la bamboo in seara asta, prilej sa ma intalnesc cu o multime de oameni. nu ii pomenesc, pentru ca in mod sigur uit pe cineva si se supara:)

ce mi-a placut la Internetics 2008:
– am avut timp suficient (cateva saptamani) sa ne dam pe site-uri si sa le jurizam online
– criteriile de jurizare au fost bine structurate si riguroase
– dupa ce juratii au “diagnosticat” individual site-urile concurente, au avut ocazia sa se intalneasca si face to face si sa isi argumenteze interactiv voturile
– in juriu am gasit antreprenori care chiar stiu cu ce se mananca online-ul, ca Radu Apostolescu (emag) si Marius Ghenea (pcfun.ro)
– organizatorii au avut grija permanenta ca decizia sa fie corecta

cel putin asta s-a intamplat la sectiunile “servicii” si ” publishing” la care am jurizat. precizare: la publishing am jurizat partial, fiind banat acolo unde eram in conflict de interese
– petrecerea

ce nu mi-a placut:
– calitatea jalnica a multor site-uri inscrise la concurs. nu e de ajuns sa ai o idee (sau sa o copiezi) si sa convingi un programator sa te ajute, pentru a construi aproximativ un site cu care sa te repezi la Internetics. Mai trebuie si un pic de consecventa, de creier, de documentare samd. Am avut impresia clara ca unii concurenti au lipsuri grave in privinta  discernamantului.

ma bucur pentru cel putin doi castigatori:
bookblog (cu Andrei, creatorul site-ului, m-am cunoscut certandu-ne ca la usa cortului, dar apoi am discutat mai pe indelete si m-am convins ca este unul dintre cei mai talentati oameni din  online-ul autohton)
mediafax (locul unde mi-am rupt oasele intre 1994-1998 ca editor si care s-a prezentat cu o platforma de servicii pentru clienti care nu are rival in .ro.
lista castigatorilor la Iulian
update: si, da, spre disperarea mimozelor, campania “schimba fontul” a fost premiata 

6 Comments

  1. am mai precizat ca sunt fan VICTOR KAPRA?

  2. Arhi facem fan club 😉

    si victor nu esti singurul cu aceasta parere.

    Stii care e problema, la cum merge piata nici la anul nu vom mai avea multe lucruri.

  3. piticu: corect! dar exista o speranta: criza ii va mai descuraja pe unii netoti sa se mai bage in seama 🙂

  4. […] Am mai menționat ca sunt fan Victor Kapra? […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close