nu mai mare decat cat o palma, “canta” melodii mp3, lumineaza si danseaza pe podea. este playerul sony rolly, un gadget japonez care va fi prezentat astazi si in romania.
am avut privilegiul sa ma joc cu el saptamana trecuta si pot sa spun ca e uimitor. mai mult, are si blog.
costa, daca nu gresesc, in jur de 300 de euro, primeste melodii prin bluetooth si poate fi programat sa danseze dupa gustul stapanului. am facut cateva filmulete:

4 Comments

  1. mi s-a parut cool cind l-am vazut in poze si pe video. cind am pus mina pe el, insa am avut o maaare dezamagire. rolly e greu si nu prea stie sa danseze pe orice. sau cel putin muzica aleasa de mine nu i-a placut 🙂

    apropo, nu a cazut de pe masa? 😛

  2. Nu-l vad deloc util. Il consider doar un moft si o jucarie dupa care nu te tii mai mult de 2 zile. Cu banii astia poti cumpara ceva mult mai bun.

  3. adrian:vine cu cateva “dansuri” presetate. pentru a dansa pe melodiile tale trebuie sa-l programezi
    nu,nu a cazut pentru ca s-a manifestat pe podea:)
    cineva: poate fi folosit ca mp3 player. sunetul e bun

  4. WTF is that? 😀 La japonezi probabil ca multi l-au imbratisat cu drag pe rolly, dar la noi ar trebui sa fie targetat pentru copii si adolescenti pina in 15 ani, cred.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close