Închide

Ce vrei să cauți?

webstock: lume multa, discutii interesante

am ajuns la webstock-ul de ieri de la bucuresti spre seara si am avut surpriza sa gasesc acolo o multime de lume, de la antreprenori online, la bloggeri, de la manageri new media ai marilor trusturi de presa pana la oameni din PR sau manageri de agentii interactive.
webstock  a fost, fara indoiala, evenimentul care a strans pana acum cei mai multi oameni din online. am asistat la o singura dezbatere si la gala de premiere.
mai multe veti gasi probabil maine pe site-ul evenimentului si pe bloguri. felicitari evensys-ului lui manafu care a fost organizator si felicitari si pentru Vodafone (ca partener), LG si Adobe ( ca sponsori).
premii a mai dat si booq.
la intrare, participantii au dat peste o limuzina care facea promovare unui site, idee  de o creativitate simpatica, specifica online-ului.

am primit spre testare un telefon LG-KC910 ( aka Renoir) alaturi de alti patru bloggeri. ies maine cu el in curte sa-i probez GPS si camera foto de 8 (opt) megapixeli.

despre atmosfera misto de la webstock au scris foarte multi, printre care bobby voicu care si-a pus deja prezentarea pe blog. dati o cautare asadar pe google search blog.

Articole populare Ultima luna

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. Atentie, telefonul este creeat pentru cei de la Vodafone functia de HI-FI si GPS s-ar putea sa nu functioneze pe alta cartela.PS: eu am patit-o ieri la Webstock cu WI-Fi-ul, se conecta dar nu primeam date.

 2. swaMp: corect, nu are GPS, l-am pus in functiune de dimineata

 3. Nici eu nu am reuşit să îi dibuiesc până acum calea spre conectarea Wi-Fi eficientă. Găseşte hotspoturi, se conectează, dar se opreşte aici, fără a oferi şi plăcerea unui surfing 🙂 .

 4. INconstantIN: ti-am raspuns pe mail

 5. in calitatea mea de „contribuitor” ce pot sa mai zic?
  m-am bucurat ca m-am regasit in lista „celor 49”! 🙂

  @inconstantin: pt ca atunci cand incerci surfing incerca sa se conecteze prin operatorul respectiv, avand receptorul ca modem; intra la setari si dezactiveaza optiunea asta sau inchide gsm-ul! :)))

 6. Buna tuturor,

  Varianta pe care am oferit-o pentru un preview este un prototip la care inca se lucreaza. Varianta finala de soft va fi disponibila la inceputul lunii noiembrie.

  Mai jos cateva precizari cu privire la chestiunile mentionate:

  –in ceea ce priveste Wi-Fi-ul….acesta este oprit din soft la acest moment tocmai pentru a nu creea interferente pe modulul de retea.

  -in ceea ce priveste conectarea la serviciul de date a operatorului, v-as ruga sa introduceti setarile manual (setarile se gasesc pe paginile operatorului, spun acest lucru pentru ca au mai survenit unele modificari intre timp)

  -functia GPS nu este prezenta in telefon, ceea ce se gaseste in telefon este A-GPS (assisted GPS), insemnand ca este un serviciu dependent de operator si de subscriptie.

  -camera foto poate fi pornita si prin rotirea „cover lens”-ului de pe spatele telefonului….

  Multumesc,

Adaugă comentariu