romtelecom si bloggerii (2)

nici nu stiu cum sa-i zic: conferinta de bloggeri, conferinta de blogosfera?
am dat o fuga astazi la o conferinta de presa in toata regula (apa minerala, fursecuri, prezentari powerpoint :), dar la care au fost invitati numai bloggeri.
nici picior de ziarist.
evenimentul a fost organizat de catre romtelecom pentru a prezenta noul pachet fix mobil nelimitat ( convorbiri gratuite intre Romtelecom si Cosmote si invers).  toata chestia s-a desfasurat in sala de consiliu a  palatului telefoanelor ( cladire de patrimoniu, restaurata in ultimii ani).
amfitrioni: cristina popescu, pr general manager (cu echipa ei de spiriduşi) si radu tudorache, product manager romtelecom.
atmosfera relaxata, discutii misto, cat se poate de “neoficiale”.

surpriza de final a fost ca bloggerii care au onorat invitatia vor testa  timp de cateva luni pachetul fix-mobil, inclusiv terminalul oferit gratuit, Nokia 6300.
daca vreti sa vedeti in ce consta oferta, intrati pe aiunfixcumobilul.ro.

mie chiar imi place cum a iesit site-ul, din cate inteleg fiind in cea mai mare parte, inclusiv conceptul, productie interna romtelecom cu suportul tehnic oferit de compania  infinit solutions.

este vorba de primul eveniment romtelecom destinat exclusiv bloggerilor, fiind mai degraba un experiment. cum se pare ca experimentul a reusit, “conferintele de blogosfera” vor fi extinse.

au participat: piticu, arhi, subiectiv, dan, swamp, big.lazyadmin, albert budica.

alte poze:

arhi si swamp piticu & big.lazy.admin.ro Romtelecom si bloggerii   

 

 

19 Comments

 1. Ca sa fim mai precisi in privinta colaborarii pentru site-ul interactiv, acesta a fost realizat ca script si concept de echipa de product management Romtelecom cu sprijinul Infinit Solutions, companie care a realizat si implementarea tehnica.

  Ne bucuram ca ati gasit interesanta intalnirea de astazi si va mai asteptam si cu alte ocazii.

 2. m-am uitat putin pe site si am remarcat o chestie. cand ajungi sa-ti prezinte ofertele este tipul acasa care tot repeta excesiv cuvantul “vezi” .. cand totusi este vorba despre “a auzi”

 3. Adaug si eu o explicatie privind participarea mea la evenimentul organizat de Romtelecom: fiindca nu sunt un blogger de succes (mai exact, il citesc vreo 3 persoane, inclusiv eu :), i-am reprezentat in cadrul intalnirii de ieri pe partenerii nostri, pcnews.ro.
  Multumesc!
  Albert Budica

 4. @ psaico – Personajul nostru zice vezi deoarece acum vezi cu ochii tai oferta 🙂 – ai ajuns pe site si VEZI .

  Mersi,

  Alex

 5. foarte tare. am şi eu o curiozitate: am primit acel email prin care mi se cerea o confirmare dacă vreau să intru sau nu în atenţia Cosmote & Romtelecom ca blogger şi am cerut câteva lămuriri, care nu au venit nici azi.
  revenind la discuţia din articol, trebuie să-i felicit pentru ideea pusă în practică.

 6. Adica o mica spaga de sfarsit. Ce frumos a fost la conferinta.

 7. deci la comentariul anterior nu imi mergea tastatura. voiam sa zic ca am baut 2 peroni, o sticla ptr mine, una ptr victor:)

 8. Vorba lunga……

  Prima dată am văzut la VK cum e cu aiunfixcumobilul.ro Mi-a plăcut mai mult faptul că spotul de pe /main are subtitrări (pt. nine to five) decât promoția în sine. Cu atâtea minute și gratuități, nici nu mai știi pentru ce plătești (aprop…

 9. arhi: data viitoare sper sa gasim vremea sa bem peroni tihnit:)
  andrei: esti rautacios. orice companie are un buget de cercetare si te asigur ca feed-back-ul primit de la “amaratii” astia de bloggeri in urma testelor este util. spaga era daca cineva isi lua angajamentul sa scrie fals de bine, ceea ce nimeni n-a indraznit sa propuna. incearca sa intelegi, te rog.
  A. Faith: uneori prudenta exagerata este contraproductiva.

 10. da Victor, sunt conştient de chestia asta, dar totuşi, un răspuns, fie el şi-o-njurătură, mă mulţumea mai mult decât silenzio total. în fine, trecem peste. aştept comunicatele promise de ei.

 11. Andrei, as fi fost de acord cu tine ca a fost spaga daca participantii primeau cine stie ce obiect de super mare valoare la care restul lumii nu are acces. Or, ei au beneficiat de o oferta la care are acces toata lumea, oricand doreste, in fix aceleasi conditii. Au avut un singur beneficiu: n-a mai trebuit sa treaca pe la magazin.

 12. Radu Tudorache nu e product manager 🙂 Ca sa se inteleaga gravitatea erorii, product managerii in Romtelecom sunt ca negrisorii de pe plantatie, iar jobul lui, cel de director pt servicii de voce pe segment rezidential (sper sa nu se fi schimbat), ar fi echivalentul celui care pazeste negrisorii si mai pocneste din bici cand si cand! 😀

  Am lucrat putin cu el. E foarte ok!

 13. Toate abonamentele mobile si fix trebuie sa apartina aceleiasi persoane. In aceasta situatie, cui se mai adreseaza oferta (persoane fizice, clienti existenti).
  E doar o smekerie de marketing, iar lumea pica in plasa ..

 14. petrica: de exemplu, ai 2 copii( mai maricei) si o nevasta. ce zici?

 15. Din data de 12 noiembrie 2008 oferta promotionala care include telefonul Nokia 6300 gratuit este ajustata si se aplica in continuare pentru orice nou abonament Romtelecom si pentru orice nou abonament Cosmote dintre urmatoarele sase: Cosmote Full Option 110, Cosmote Full Option 130, Cosmote Full Option 200, Cosmote Full Option 280, Cosmote Full Option 430, Cosmote Full Option 730. In cazul abonamentului Cosmote Full Option 60 telefonul Nokia 6300 este disponibil la pretul de 99 RON. Toate celelalte conditii raman neschimbate.

 16. Este intr-adevar de remarcat deschiderea 100% a canalului de comunicare catre bloguri din partea Romtelecom. Dar cu o floare nu se face primavara atata timp cat la nivel de teritoriu comunicarea a ramas in bunele obiceiuri ale secolului trecut.

  Caz concret: parintii mei, abonati fideli Romtelecom, se decid sa cumpere un abonament impreuna cu Dolce anul trecut (era la oferta, deh) pentru casuta lor aflata intr-o localitate in jurul Bucurestiului. Mai mult, viseaza la clicknet 🙂 Cerere depusa in mai 2007, fara raspuns scris pana acum, in noiembrie 2008 😛 La mai multe insistente telefonice li se comunica : nu stim cand instalam, ca nu avem solutie tehnica – asta in conditiile in care intre timp alti abonati Romtelecom din localitate renunta la telefoanele fixe… Oferta trece, nevoia de mai multe canale disponibile la televizor ramane (aia de comunicare e rezolvata de telefonia mobila, dar nu Cosmote). Asa ca le-am recomandat RDS – la inceputul acestei luni au instalat DigiTV acolo si in Bucuresti au pus RDSLink. In plus le-am explicat ca nu mai are sens sa pastreze abonamentul actual la Romtelecom din Bucuresti – au telefon mobil, au RDSTel. Si ei ar fi fost niste clienti din „targetul” vizat si de oferta asta, si de Dolce , si de ClickNet – nu au ei treaba cu banda garantata 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close