mediafax multimedia

mediafax a lansat un serviciu multimedia ( reportaje foto ilustrate cu inregistrari audio relevante). nu sunt doar reportaje, ci adevarate opere de arta multimedia, emotionante si care prind cu deosebita forta viata.
le puteti vedea aici ( va recomanda montajul steaua-dinamo)
felicitari mediafax, ati scos un serviciu cu adevarat bun!

 

iata si comunicatul:
Mediafax Foto, liderul pieţei autohtone de fotografie de presă, lansează, astăzi, serviciul Multimedia, primul de acest gen din România, care constă în reportaje flash, însoţite de o coloană sonoră relevantă pentru fiecare poveste în imagini în parte.
Departamentul Foto al Mediafax îşi completează astfel portofoliul, pentru a se adapta cât mai multor platforme de comunicare, în condiţiile dezvoltării rapide a noilor tehnologii.
Realizate la standarde foarte înalte de calitate, imaginile sunt publicate sub forma unor reportaje în secţiunea Multimedia a site-ului www.mediafaxfoto.ro. Evenimente majore din diverse domenii sunt redate (foto şi audio) prin câte o selecţie de circa 35 de fotografii reprezentative, care sunt realizate de fotojurnaliştii şi colaboratorii Mediafax Foto şi sunt însoţite de o coloană sonoră adecvată. Astfel, fiecare reportaj multimedia se constituie într-o prezentare sugestivă şi cuprinzătoare a unui eveniment.
Serviciul Multimedia îmbogăţeşte portofoliul de fotografie de presă al Mediafax Foto, care mai include fotografii de eveniment, infografice, fotografii de sport, de lifestyle, precum şi serviciile Premium (fotoreportaje extinse, la standarde de calitate foarte înalte) şi Publicity (mape electronice de fotografii pentru presă, create de instituţii şi companii pentru a-şi mediatiza evenimentele).
Dacă doriţi să preluaţi conţinutul Mediafax Foto Multimedia, vă rugăm să îi contactaţi pe reprezentanţii Mediafax Foto:

2 Comments

  1. Exceptionale montajele, intr-adevar. Am vazut multe incercari de prezentare a continutului multimedia, dar rareori ceva atat de reusit.

  2. Era si timpul pentru asa ceva, doar “au cu ce”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close