Închide

Ce vrei să cauți?

Despre online intelligence, retele sociale si furt de continut

  • “Evident ca plaja de gradatii de la publisher-gioarsa la publisher-premium e mare dar pe total, oamenii din zona de publishing sunt cel mai bine pregatiti.” – o analiza + solutii pentru 2009.
  • În ultima lună ne-au năpădit reţelele de socializare specializate mai ceva ca buruienile. Nu am cont pe nici una din reţelele de mai sus şi nu întenţionez să îmi fac. Asta pentru că am încredere în ele că vor rezista mai mult de 6 luni. – despre ultimele retele sociale specializate.
  • (…) am avut o intalnire cu un om care conduce unul dintre cele mai mari site-uri agregatoare de stiri de la noi. Subiectul intalnirii: noi il rugam foarte frumos, umil chiar (ce vremuri…) sa nu mai ia stirile de pe Mediafax.ro si sa le semneze ca fiind ale lui (…).  Raspunsul? “Chiar nu ma puteti obliga sa fac ceea ce spuneti.” Scurt si la obiect. Si a continuat sa spuna ca va lua in continuare stirile noastre, ca in continuare nu le va cita, pentru ca nu are niciun interes sa faca asta, si ca oricum nu i se poate intampla nimic. de aici.
  • si bonus:

seedmoney on twitter 1

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Poate ar trebui sa faca ei un agregator mai bun? 😀

  2. Daniel: e o idee!

  3. De ce nu is angajeaza ei un avocat decat sa stea si sa planga ?

Adaugă comentariu