LG KC910, Renoir

plec spre otopeni. dupa  24 de ore pe drum,  sper sa ajung la las vegas.
timp de cateva zile voi vedea ultimele gadgeturi si tehnologii, ii voi asculta pe sefii Microsoft, Sony sau Ford, cu ocazia celui mai mare targ de electronice de consum din lume, CES.

am obtinut o bursa din partea organizatorilor americani si plec asadar ca freelancer.
ma voi intalni acolo cu Vali Birzoi de la Capital si cu Lucian Mandruta.

cu ocazia asta voi face si un experiment, despre care va vorbeam in postul anterior. voi lasa acasa SLR-ul, in speta Canon Rebel de 10 megapixeli si voi pleca doar cu noul telefon mobil LG Renoir ( KC910), care are o camera integrata de 8 megapixeli.
voi realiza un multimedia-reportaj acolo ( foto+video), nu numai despre CES, dar si despre viata la las vegas, despre cum arata criza in america samd. 
voi fi un jurnalist (voi incerca sa transmit corespondente si pentru Ziarul Financiar) si un blogger care va folosi acest telefon drept unic mijloc pentru a face fotografii si clipuri video cu care sa-si ilustreze materialele scrise.
deocamdata, LG Renoir se dovedeste rezistent: l-am scapat in zilele din urma de cateva ori pe jos si chiar in zapada si continua sa functioneze 🙂
si pentru ca am ramas colaborator extern la ZF, iata si un prim articol – o avancronica a CES.

10 Comments

 1. dă-i lui bârzoi doua dupa ceafa din partea mea. preventiv. si nu lasa 400Dul acasa…

 2. Drum bun! Si sa ai o experienta placuta si de neuitat!
  Asteptam sa ne arati multe lucruri frumoase pe care le vezi acolo…

 3. o sa vezi ce-ai mai vazut si in alti ani, da de data asta sa tragi un ochi si la cum se vede criza de-acolo :)) ca la noi in baia mare se vede rau. s-a scumpit beletu de autobuz!!! :)) si am decis sa folosesc mai des perpedesul de-amu inainte.

 4. mult noroc la CES, astept cu mare interes posturile tale si daca vezi MID-uri cat mai multe poze 🙂

 5. Drum bun şi aştept cu nerăbdare cronicile de la CES, mai ales despre produsele 3D şi telefoane mobile. Am o întrebare legată de articolul din ZF: în ce sens noul Windows Mobile va suporta tehnologia Flash? Windows Mobile a fost printre puţinele smartphone OS care suportau FlashLite încă de acum 2 ani. Pregăteşte cumva Microsoft o versiune de OS pentru mobile care să suporte o versiune de Flash full?

 6. Mare greseala ca ai ales telefonul in loc de DSLR, nu se pot compara.

 7. sandossu- DSRL-ul are avantaje ca scote poze profi, dar dezavantajele urmatoare:daca ai bagaje e greu de carat si trebuie sa fi atent sa nu-l uiti pe undeva. evident, ca nu voi renunta cu totul la un astfel de aparat, dar telefonul cu 8 Mp are avantajul ca e usor de purtat in buzunar, nu atragi atentia cand faci poze si inregistreaza si mici clipuri…

 8. De data asta fara Zoso?

 9. saliery: in mod sigur a fost invitat si anul acesta. dar mai bine vorbeste direct cu el

 10. salutare!eu sunt doar curios daca emigrarea mai e o solutie ca din cate am auzit criza financiara mondiala ne-a luat si ultima speranta,in speta “emigrarea”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close