Imi scrie ieseanul Dany, aka Daniel Damian, unul dintre cei mai tineri bloggeri din Romania (nu stiu daca a implinit inca 15 ani) si ma anunta ca incearca sa coaguleze comunitatea bloggerilor tineri din .ro.
Dany a facut si un sondaj printre bloggerii de sub 18 ani si a constatat ca sunt peste 300 in aceasta categorie, iar 40 dintre ei fac deja si un banutz.
Rezultatele sondajului le gasiti aici.
Mai jos comunicatul lui Dany, semn ca lucreaza serios si profesionist:

“Astăzi, 16 februarie 2009, s-a lansat în varianta beta blog18.ro – Comunitatea tinerilor bloggeri din Romania. Proiectul reprezintă recesământul tinerilor bloggeri români, după ce, în primă fază a fost lansat un chestionar la care au răspuns 305 bloggeri sub 18 ani.

 

Blog18.ro îşi propune să devină un blog de referinţă pentru toţi bloggerii tineri şi pentru cei la început. Vor fi aduse în premieră interviuri, guest posturi, sfaturi şi multe alte lucruri utile scrise de cei cu experienţă în domeniu. După ce se vor aduna toţi bloggerii în această comunitate, se va lansa un forum pentru discuţii, unde vor fi dezbătute tot felul de subiecte despre blogging.

 

Conform chestionarului lansat în 2008, peste 300 de bloggeri sub 18 ani deţin cel puţin un blog. Aproximativ 40 din aceştia fac bani cu ajutorul internetului. Tinerii bloggeri povestesc întâmplările pe care nu le vor uita prea uşor, părerea lor despre anumite subiecte, cât şi năzdrăvăniile din viaţa de zi cu zi.

 

Obiectivul principal este să se promoveze bloggeri tineri care merită acest lucru şi să se ridice nivelul conţinutului de pe aceste bloguri. Este un lucru unic în blogosfera românească, fiind cea mai importantă încercare de acest gen.

 

Proiectul este lansat de unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri sub 18 ani, Daniel Damian, ce are blogul danyblog.com, iar ca partener îl are pe Filip Păcurar, un tânăr programator, ce deţine blogul filipac.net.

 

Comunitatea Blog18 poate fi accesată la adresa www.blog18.ro

 

Daniel Damian, Project Manager blog18.ro

Contact: contact [at] danyblog [dot] com

http://www.danyblog.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close