Mofilm

Simti ca ai putea sa faci o reclama video pe care intreaga planeta sa o aplaude? Ai ocazia sa incerci acum, pentru ca douasprezece dintre cele mai mari branduri internationale asteapta creatiile tale.
AT&T, Best Buy, PepsiCo, Hewlett Packard, Kodak, Renaissance Hotels and Resorts, Nokia, Philips, Telstra Australia, Unilever (Omo), Visa si Vodafone au lansat,  impreuna cu Mofilm, competitia U12.
U12 este un concurs international de video user generated content destinat telefoanelor mobile si online-ului. 
Fiecare dintre aceste branduri iti pune la dispozitie cate un brief, plus un brand toolkit. Ce trebuie sa faci?
Un film care sa promoveze respectiva marca. Sunt cateva conditii: sa ai acordul persoanelor care apar in film, sa pastrezi materialul brut, sa nu incalci copyright-ul. Data limita: 8 iunie.
Juriul este prezidat de regizorul si producatorul Spike Lee. Premiile insumeaza peste 120.000 de dolari, iar castigatorii vor participa la cel mai mare festival de publicitate din lume, Cannes Lions.
Va puteti inscrie aici.

U12 este un exemplu de utilizare extrem de eficienta a user generated content. Companiile inscrise in program cheltuiesc fiecare echivalentul catorva coperte cu reclama in revistele glossy ( deci destul de putin), in schimb obtin enorm: idei proaspete de comunicare si milioane de vizualizari pe mobil si Internet.
Desteapta chestie, nu?

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close