“Bloggerul – vorbim aici de cel cu notorietate – este cel mai puternic consumator, client, in relatiile cu companiile pentru ca are o comunitate de cititori pe care o poate influenta decisiv prin ceea ce scrie despre un produs sau serviciu.
In plus, bloggerul de succes face parte la randul lui dintr-o comunitate proprie, formata din bloggeri-prieteni, care poate functiona ca o cutie de rezonanta teribila pentru orice mesaj, pozitiv dar mai ales negativ. Cum bine spunea cineva, bloggerii sunt ca taximetristii: daca unul are un necaz, “da prin statie” si te trezesti cu o multime de soferi furiosi gata sa-i sara in aparare.”

de aici

7 Comments

 1. Doamne ce frumos vorbesti de bloggeri. Pacata insa ca unii dintre noi ne imbatam cu apa rece si ne crede, chiar eroii din “aceste povesti”, cand noi de fapt si de drept nici macar nu sunte personaje pe acolo! 🙁

 2. pentru pr-istii (nervozati de unii de la IT) aveti ceva mai multe sfaturi?! :)))
  interesant interviul, felicitari victor si mult succes!

 3. artistu: dintre cele peste 30.000 de bloguri inregistrate in .ro, foarte, foarte putine conteaza cu adevarat. ai dreptate!

  IT-terapia: ei, nu chiar toti din PR sunt nervozati 🙂

 4. Nu e chair asa domnule Kapra.

  Exista un nucleu dur care daca are probleme cutiuta rezoneaza si cei din jurul cutiutei aproba pentru o firimtura aruncata si la el.

  Bloggerul cu notorietate nu este bun prin prieteniile lui blogosferice, el e puternic prin relatiile pe care le are in zona de mass-media si publicitate.

  Restu sunt oameni obisnuiti care incearca sa-si faca loc in marea masa neavand proptele de sprijin;)

 5. fanel: ceea ce spuneti dvs completeaza foarte bine in unele cazuri ceea ce am spus eu

 6. 30.000 de bloguri in tara asta in care online-ul e inca la stadiul de padure virgina? mie mi se pare foarte mult. si de fapt sunt mult mai multe, ca n-au toate .ro. poate e un semn bun, pe termen lung. copiii astora cu blogurile vor stii mai bine cu ce paine se mananca internetul

 7. Nu subestimati ce nu cunoasteti !

  Acest blog este al lui Victor Kapra – inventatorul ?

  Imi pare plagiat findca asteptam sa gasesc ceva din produsele marca Victor Kapra !

  Cu respect !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close