In 2008, o seama de contribuabili au redirectionat 2% din impozitul pe venit catre organizatia Salvati Copiii.

S-au strans astfel 103.000 de euro, bani ce au fost folositi de organizatie pentru asigurarea educatiei pentru 423 copii din 18 comunitati defavorizate.

Aproape 70.000 de copii nu merg la scoala, fiind nevoiti sa munceasca pentru a-si asigura hrana- indica ultimele studii.
In Bucuresti au fost identificati 830 de copii ai strazii, în Constanta 200 iar în Brasov 120, multi altii fiind prezenti în toate orasele mari ale tarii. Totodata, un numar semnificativ de copii renunta la scoala, abandonul scolar triplandu-se în 2007 fata de anul 2000.

campania 2%Salvati Copiii(2)

Salvati Copiii deruleaza campania “Iti multumesc pentru ca ti-ai coborat privirea”, pentru asigurarea integrarii scolare a copiilor strazii.
Ce trebuie sa faceti? Sa redirectionati 2% din impozitul pe venit catre aceasta organizatie.
Formularul 230 pe care trebuie sa il completati,  il gasiti aici.

Acest post este parte a campaniei de sprijin a organizatiei Salvati Copiii, campanie desfasurata pro bono de agentia McCann Erickson.

3 Comments

  1. Cif, da’ nu te-ai gandit ca si Statu’ e un copil sarac? Ca n-are bani sa scoata oameni mai destepti de pe bancile scolii, politisti mai cu IQ si doctori mai hippocratici?
    Dati un leu, nu fiti milogi!

  2. bai, tu lucrezi cu hogea sau cum il cheama pe domnu’ acela!

  3. HAI SA FIM SERIOSI,STATULUI NU-I PASA DE COPII SARACI; TOT OAMENII DE RAND AJUTA PE SARACI; CE FACE STATUL?????????????????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close