Închide

Ce vrei să cauți?

Prima inscriere la concursul LG LH5000

Gata ! La miezul noptii a inceput concursul al carui premiu consta intr-un televizor LCD, marca LG, model LH5000. Are diagonala de 1 metru si 7 centimetri! Inglobeaza cele mai noi tehnologii si inca nu a aparut in magazinele romanesti.
Am primit deja televizorul pe care il voi testa o luna si va voi povesti ce este in stare sa faca, dupa care il voi da ca premiu celui mai talentat dintre voi. Reamintesc ca la concurs pot participa chiar si cei care nu  au blog.
A fost destul de dificil sa-l car pana in casa: cutia are cam un metru si jumatate lungime si 80 de centimetri inaltime.

LG LCD LH500 003

L-am dezambalat si surpriza: cablul de alimentare se pierduse pe drum. Am dat fuga la magazin, am cumparat unul, am montat televizorul. Asa arata televizorul meu vechi cu tub catotic in comparatie cu LG LH5000:

LG LCD LH500 009

I-am dat drumul. Nu m-am mai uitat de vreo doua luni la televizor, nicidecum la unul asa mare, asa ca prima data am simtit un gen de ameteala 🙂 care a trecut repede. Ce sa va spun: sunetul este de exceptie. Intr-o incapere normala ( sa zicem de 4×5 m) nu prea mai ai nevoie de un sistem home cinema.

LG LCD LH500 026

Imaginea era nitel deformata, asta pana cand am descoperit optiunea “Original”. In acest mod, imaginea de la majoritatea programelor de televiziune se restrange oarecum, lasand pe marginile laterale 2 dungi negre, inactive. Si asta pentru ca eu nu receptionez emisiunile HD pentru care televizorul este gandit. Insa imaginea este cristal ( depinde si de furnizorul de televiziune), iar meciurile de fotbal se vad impecabil.

Televizorul acesta nu este proiectat doar pentru receptia TV, ci si pentru jocuri si filme, inclusiv cel HD. Voi experimenta in luna care urmeaza si va voi povesti tot. Oricum, “scula” este sofisticata rau si iti trebuie ceva timp sa o deslusesti. Imi place de LG pentru ca s-a preocupat ca sa traduca meniul si manualul inserat in televizor in limba romana.

Pana atunci, astept participarile voastre la concurs.
Chiar daca aceasta competitie nu s-a deschis oficial, am primit deja doua inscrieri:

1) Primariei din Brasov ii trebuie un an intreg ca sa asfalteze o amarata de strada. Este un slideshow alcatuit cu rabdare de Swoosh, iar photo information captate de Picasa atesta ca fotografiile sunt datate corect. S-a calificat deja in concurs, mi-a placut
2) aceasta, dar care nu respecta regulile. ( Serban, mai trimite o data, atentie la pasii de mai jos!)

Cum poti participa la concurs:
 

Pe scurt:

Fotografiaza sau filmeaza. Scrie o poveste care sa explice imaginea. Posteaza pe Internet. Invita o alta persoana sa participe la concurs. Trimite link-ul. Gata esti inscris(a)!

 

Regulile de participare, pe larg:

 

1. Fa o fotografie sau o scurta inregistrare video pe tema “O poveste de pe strada mea”.
 

2. Trebuie sa scrii apoi un text scurt ( dar totusi, nu prea scurt, minim 2-3 fraze) care sa explice imaginea(ile): pe ce strada a fost facut instantaneul, in ce oras, ce
fac personajele din fotografie, cine sunt ele.  Lipsa de greseli de ortografie va fi apreciata
J

 

3. Atentie! E obligatoriu sa te asiguri ca respecti dreptul la intimidate al personajelor. Daca ai o banuiala ca persoanele prinse in imaginile tale nu doresc neaparat sa devina subiecte de poveste pe internet, mai bine renunta! Alege altele. Eventualele litigii intra doar in raspunderea ta.
 

4.Dupa ce esti multumit(a) de imagine si text, posteaza-le pe blogul tau cu mentiunea “Aceasta poveste de pe strada mea participa la Concursul LG Electronics Romania, avand ca premiu un televizor LCD LG LH5000”. Evident, clipurile video pot fi incarcate pe un portal cum ar fi  YouTube sau Trilulilu si preluate apoi pe blog prin embed.
 

5.Selecteaza din mentiune sintagma “Concursul LG Electronics Romania” si creeaza o legatura hyperlink catre pagina de concurs (altfel spus, “da link activ” catre pagina de concurs).
 

6.Invita un alt blogger prieten sau pe care il apreciezi sa participe la concurs. Cum poti sa faci asta? Simplu: mentionezi in postul pentru concurs “ Il (o) invit si pe X sa participe la acest concurs” si dai link catre blogul respectivului/respectivei. Aceasta conditie este obligatorie. Cine nu indeplineste acest punct este eliminat din competie, chiar daca a indeplinit ceilalti pasi.
 

7.Trimite un comentariu la postul despre Concursul LG de pe blogul www.victorkapra.ro  care sa contina un link catre postul tau cu “Poveste de pe strada mea”. Acest comentariu cu link valideaza participarea ta la concurs.
 

8.Gata, esti inscris (a)! Pare complicat, dar nu este J

 

9.

O persoana poate participa cu mai multe fotografii/clipuri video sub acelasi nume. Astfel, sansele cresc!

 

10. Participarile la concurs nu vor fi judecate doar de catre subsemnatul, ci si de cativa oameni specializati in imagine. Componenta juriului va fi facuta publica la incheierea concursului.
 

 Ce faci daca nu ai blog?   
 

Poti participa si in aceste conditii! Posteaza fotografia cu textul explicativ pe un portal foto sau clipul video pe un portal specializat si trimite linkul conform punctului 7. Punctul 6 ramane obligatoriu, iar solutia adaptata este sa lansezi invitatia in interiorul comentariului pe care il trimiti la postul despre concurs de pe victorkapra.ro

 

 Succes!
 

Articole populare Ultima luna

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. „Si asta pentru ca eu nu receptionez emisiunile HD pentru care televizorul este gandit”
  cred ca vrei sa zici ca nu receptionezi emisiunile in format 16:9
  Vezi, concurenta te urmareste cu atentie :))

 2. Multumesc pentru semnal, Octav. Ce-ar fi sa participi la concurs? 🙂

 3. Multumesc frumos dar trebuie sa te refuz.
  LCD nu o sa am decat la ecranul laptopului 🙂
  Eu am asa ceva:
  http://www.panasonic.ro/Produse/Televizoare-cu-plasma/Th-42py800/704.html

 4. Salut.
  Am si eu o intrebare daca se poate:
  Care e ultima zi de inscriere in concurs?
  Multumesc.

 5. ELias, daca trimiti pana pe 10 iunie, e ok!

Adaugă comentariu