Închide

Ce vrei să cauți?

Filme, muzica, soare, apa

post de vacanta

Prima surpriza: sa ajungi la Murighiol si sa-l vezi pe Arhi coborand din nova-i rosie si descarcand undite, laptopuri, sarsanale, plus un cos de rachita in care se gasea o mâță neagra, pre numele sau Obama. („Nu am avut cu cine sa o lasam acasa.”)

Cineva a presupus imediat, facand legatura pisica-undita, cum ca e o momeala vie pentru pescuit rechin, asa cum am vazut intr-un recent viral emotionant.
Avea sa se insele crunt.

ARHI si pisica OBAMA

A doua surpriza: la ceremonia de deschidere a Festivalului international de film Anonimul, pisica Obama sa fie declarata oficial, pe scena, de catre Irina Margareta Nistor, drept mascota evenimentului. Arhi a lacrimat discret si a decretat-o ” cea mai celebra pisica din Romania”. Pe Obama, nu pe Irina.(intre timp a scris si Cotidianul despre asta).

Invitati la Festivalul Anonimul  

( foto: pe drum, de la Murighiol la Sfantu Gheorghe- Delta, unde e desfasoara festivalul)

Festivalul de film Anonimul 2009

Festivalul Anonimul inseamna o saptamana de filme proiectate zi si noapte, in doua cinematografe din complexul Greenvillage- Sfantu Gheorghe ( cand e lumina) si in aer liber, dupa ce se lasa intunericul. In fiecare seara, pe scena se desfasoara si un concert.


Prima zi a Festivalului Anonimul 2009
Vezi mai multe video din Evenimente

Primul film proiectat: premiera in Romania a celui mai nou film al lui Pedro Almodovar, Los abratos rotos. O poveste complexa, joc pasional specific spaniolilor, o Penelope Cruz in forma. Parca totusi povestea are momente cand te face sa casti. Sa fie de vina nota de telenovela?

Evenimente din festival sunt transmise live, in fiecare seara de la 19.00, pe grennchannel.ro (inclusiv concertele), iar pe cinemart.ro gasiti un jurnal al festivalului.

Alaturi de jurnalisti din mass media traditionale, la editia aceasta a Anonimului, a fost invitat si un pluton de bloggeri: Bobby Voicu, Arhi, Sergiu Biris – Trilulilu, Zoso si piticigratis.com.
Sergiu Biris, Bobby Voicu, Zoso si Arhi

bloggeri la festivalul Anonimul

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ce scrie pe tricoul lui Arhi? Nu-l lasati pe Mircea Toma sa salveze……a facut-o praf.

  2. #2 Comentariu nou

    Nu-l lasati pe mircea toma sa salveze si delta. vama a facut-o praf

  3. mihai, anonymos: din fericire, nu-i pe aici

Adaugă comentariu