Twestival Local 

Acum un an, o comunitate de Twitterers din Londra a decis sa organizeze un eveniment offline. Sa se cunoasca live adica, sa se distreze impreuna  si sa stranga fonduri pentru o cauza locala.
Evenimentul a capatat numele de Twestival si s-a raspandit in Europa, ajungand si la Bucuresti.
In seara asta (vineri, ca sa nu existe niciun dubiu), twitter-istii bucuresteni – si  nu numai – sunt asteptati la White Club (fostul patinoar Floreasca, strada Mircea Eliade), la ora 19.00, la Bucharest Twestival.
Scopul: strangerea de fonduri  pentru achizitionarea unei camere sterile, cu aer filtrat, pentru copiii operati de cancer. Sansele  de supravietuire a acestora cresc substantial daca sunt plasati imediat dupa interventia chirurgicala intr-un astfel de mediu.
Cum se strang banii: prin achizitionarea de catre participanti a unor bilete de tombola.
Amanunte gasiti pe blogul Bucharest Twestival.
Evenimentul este sustinut de Nokia, GECAD ePayment, Kasperky Lab, Okian, refresh.ro, hotcity.ro, metropotam.ro, lumebuna.ro, iconcert.ro, desenelecopilariei.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close