La un an de la lansarea pe piata, Blogway ofera bloggerilor, gratuit, pana in februarie 2011:
domeniu .ro,  serviciu de suport 24/7, 10 GB spatiu de găzduire,  casute de e-mail– nelimitate, peste 500 teme WordPress, inclusiv teme profesionale la alegere, suport pentru teme custom.
Conditiile de eligibilitate sunt:
– sa aveti un blog de minim 3 luni-
– sa postati pe blogul respectiv minim un articol pe săptămână, în medie.
Inscrierile se termina  duminica 14 februarie.
Detalii si adresa unde puteti cere serviciile Blogway, aici.

7 Comments

  1. şi când te gândeşti că aseară tocmai am recomandat blogway unui amic de pe internet care vruia să-şi mute blogul, dând ca exemplu victorkapra.ro drept blog mare care merge super bine pe blogway :))

  2. am participat si eu si am primit un mail de la ei cu un raspuns pozitiv, astept ora 16 sa il activeze.
    merci, victore … pentru pontul dat

  3. … spor, hobbitul!

  4. O campanie de marketing si nimic mai mult. Nu-ti spun cat trafic poti sa faci, nu-ti spune cate resurse din server ai, iar dupa 1 an ce se intampla? Sunt obligat sa raman la ei si sa platesc o suma destul de marisoara sau investesc in a rascupara domeniul de la ei,hosting si a face un lucru pe care puteam sa-l fac cu 1 an in urma….

  5. …Sorin: pai pune-le intrebarile astea la adresa aia de mail. e simplu 🙂

  6. Following my monitoring, thousands of persons on our planet receive the http://www.lowest-rate-loans.com at well known banks. Hence, there is great possibilities to find a car loan in all countries.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close