Regula simpla si eficienta a implicarii consumatorului/potentialului client in campaniile de promovare online a fost aplicata saptamana asta de un magazin online si de un operator de comunicatii. Le trecem, ca exemple de folosire a UGC, pentru seminariile urmatoare:
– emag.ro  organizeaza cu concurs (premii – un notebook  de lux Sony Vaio si vouchere pentru cumparaturi) cu scopul de a comunica Extragarantia de retur (posibilitatea de a returna produsele cumparate de la acest magazin in 30 de zile) 
– Vodafone lanseaza Marea ieseala, un concurs care ii invita pe clientii cu cartele prepaid sa posteze clipuri video sau fotografii pe site-ul dedicat. Premiile: 10 petreceri sponsorizate de companie

2 Comments

  1. Si Milka a organizat un concurs al declaratiilor de dragoste, la nivel national si a promis ca pe cele mai votate le va afisa in diverse intersectii prestabilite. Eu nu am remarcat niciun panou dar probabil ca au existat;))

    http://www.ilovemilka.ro/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close