Evenimente corporate, vacante, intamplari personale – toate vor putea fi filmate foarte usor 3D de catre amatori, cu conditia sa ai ceva bani si, evident, un televizor compatibil care sa le redea.
Panasonic aduce luni in Romania prima camera 3D pentru amatori – Panasonic HDC-SDT750 – in noul magazin sub brandul sau pe care il va deschide in Unirea Shopping Center, la un un pret de aproximativ 1.500 de euro.
(later edit: luni va fi prezentata, dar va putea fi cumparata peste 2-3 saptamani).
Panasonic HDC-SDT750 inregistreaza 3D prin atasarea unui obiectiv special cu doua lentile.

3Dcam_Back_slant_LCD_Low
In rest, Panasonic HDC-SDT750 filmeaza 2D ca orice camera performanta full HD. Sunetul este surround 5.1, fiind captat prin 5 microfoane
Redarea se face conectand camera, prin cablu HDMI, la un televizor 3D  sau printr-un player compatibil care sa citeasca carduri SD.

O alternativa mai ieftina, cu minusul de calitate obligatoriu, este aceasta camera foto-video 3D Fuji.

Unirea Shopping Center pare sa devina un rai pentru amatorii de electronice de top: daca Panasonic deschide luni un magazin propriu, la randul sau Sony inaugureaza maine, la etajul doi, un showroom.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close