LG Optimus Launch conference Nu am idee cat costa deplasarea unui ziarist/blogger la o conferinta de presa in strainatate, insa stiu un lucru sigur: fiecare ban conteaza acum iar „plimbarile” de PR devin din ce in ce mai rare. Plus ca intervine si “presiunea verde”.
Un exemplu: LG va lansa maine doua noi smartphone-uri – LG Optimus One si LG Optimus Chic – printr-o conferinta de presa mondiala pe Internet.

Inregistrarea ca participant a fost simpla: am primit un e-mail cu o invitatie semnata de Skott Ahn, CEO al Mobile Communications LG, PR-ul din Bucuresti mi-a trimis un link, l-am accesat, am completat adresa de e-mail, am selectat tara si am primit in secunda urmatoare un e-ticket de acces. Asta a fost tot.
LG foloseste streamingul video pentru prezentarea  de maine iar intrebarile vor fi puse pe Twitter (http://twitter.com/LGoptimuslaunch). Garson Yu, care a colaborat cu studiourile din Hollywood la realizarea unor filme ca 300, Shrek şi Watchmen, a conceput grafica paginii de conferinta si prezentările video ale noilor terminale inteligente LG.
Ambele modele, LG Optimus One si LG Optimus Chic, ruleaza cea mai noua varianta a sistemului de operare Android, 2.2 Froyo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close