Închide

Ce vrei să cauți?

Despre alcool – masuri de prim ajutor cu Cabral

Refusing to drink or drinking only moderately must be done with diplomacy, because the Japanese believe that the only way you can really get to know a person is to see him drunk.  (…)
They are inclined to believe that anyone who refuses to get drunk is either hiding something or is arrogant.
Etiquette Guide to Japan – Tuttle Publishing

Voi stiti de ce suntem mahmuri dupa o seara inecata in mult alcool?
Sau de ce femeile se imbata mai repede decat barbatii?
Sau ce trebuie sa facem ca sa scapam de mahmureala?
Sau cum putem sa ajutam pe cineva care abia mai poate vorbi?
Daca raspunsurile voastre sunt aproximative, inseamna ca faceti parte din majoritatea celor care inca mai cred in mituri atunci cand vine vorba de alcool. Un studiu realizat vara aceasta printre romani de catre Ursus Breweries arata ca 32% dintre tineri cred ca pentru a scapa de mahmureala trebuie sa faci un dus rece, iar 24% sunt siguri ca trebuie sa bei o cafea tare. Gresit!
In realitate, metoda corecta si eficienta este consumul de apa pentru rehidratarea organismului.
Iar numai 50% din cei chestionati au stiut ca o persoana care s-a intoxicat cu alcool – ca sa ne exprimam elegant – nu trebuie lasata sa doarma pentru a-si reveni.

FireShot capture #004 - 'DespreAlcool_ro - Cabral' - www_desprealcool_ro_cabral__p=18
Pentru a depasi stadiul „leacurilor babesti”, Ursus Breweries lanseaza site-ul www.desprealcool.ro si campania „afla-ti echilibrul”, avandu-l ca gazda pe Cabral.
Intrati si cititi (Cabral va fi incantat sa stea de vorba cu voi despre alcool & more), astfel incat sa invatati sa va bucurati de o bere fara ca a doua zi sa va tineti cu mainile de cap. Veti gasi o multime de sfaturi potrivite.

PS: Citatul cu care am inceput este dintr-o carte despre eticheta in business pe care am cumparat-o inainte de a pleca in Japonia. Asadar, nu se stie niciodata la ce probe trebuie sa faci fata Zâmbet

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu