Închide

Ce vrei să cauți?

Blackberry Torch 9800, si la Vodafone

9800 image 6Cu cateva ore inainte ca Orange sa prezinte public noul Blackberry Torch 9800, cu noul sistem de operare 6.0, si Vodafone anunta ca va avea acest smartphone in oferta, la pret promotional de 300 euro:

”Vodafone Romania lanseaza BlackBerry Torch 9800 si oferte speciale pentru toate modelele BlackBerry din portofoliu.

Promotional, pana pe 10 ianuarie 2011, clientii Vodafone Romania pot achizitiona noul BlackBerry Torch 9800 la preturi incepand de la 299 EUR (TVA inclus)
Vodafone anunta preturi speciale pentru toate modelele BlackBerry din portofoliu: BlackBerry Bold 9700 incepand de la 149 EUR, BlackBerry Curve 9300 de la 59 EUR si BlackBerry 8520, incepand de la 19 EUR

”Bucuresti, 25 noiembrie 2010 – Vodafone Romania lanseaza BlackBerry Torch 9800, un model inovator, care imbina functiile de business consacrate cu performante multimedia de exceptie, experienta superioara de acces la Internet si la retele sociale si un design foarte atractiv. In plus, Vodafone anunta oferte speciale pentru toate modelele BlackBerry din portofoliu.

BlackBerry Torch va fi disponibil incepand din 29 noiembrie in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, precum si prin Magazinul Online Vodafone. Promotional, clientii Vodafone pot achizitiona noul BlackBerry la preturi speciale, incepand de la 299 Euro (TVA inclus), impreuna cu un pachet BlackBerry plus un abonament de voce Vodafone, pentru contractele incheiate pe 2 ani. Detalii despre oferta completa vor fi disponibile la www.vodafone.ro.

Conceput pentru a raspunde tuturor preferintelor, noul model vine echipat cu un ecran capacitiv, multitouch de 3,2”, dar si cu tastatura QWERTY glisanta. BlackBerry Torch este compatibil cu tehnologia HSDPA, oferind viteze superioare de transfer al datelor, incorporeaza ultima generatie de Wi-Fi si dispune de modul GPS, pentru acces la aplicatii de localizare. BlackBerry Torch se remarca totodata si prin functiile multimedia avansate: camera foto de 5 MP cu autofocus pentru fotografii de o calitate deosebita, functie de stabilizare a imaginii, inregistrare video, capabilitatea de a reda o mare varietate de formate precum mpeg4, H.263, H.264, wmv3, mp3, AMR-NB, AAC-LC, AAC+, eAAC+, wma, wmvV, Flac, Ogg Vorbis. In plus, noul BlackBerry ofera un spatiu de stocare generos, fiind dotat cu memorie interna de 4 GB si card de memorie microSD inclus, de 4 GB.

BlackBerry Torch este primul model care incorporeaza BlackBerry 6.0, noul sistem de operare care, pe langa functiile care au consacrat brandul BlackBerry, aduce o experienta imbunatatita de utilizare, atat pentru clientii de business, cu nevoi specifice de comunicare, cat si pentru utilizatorii persoane fizice.

Cu noul model BlackBerry, navigarea pe Internet devine mai usoara, mai rapida si mai placuta, datorita unei interfete imbunatatite si a noului browser, capabil sa redea pagini HTML si care permite accesarea simultana a mai multor pagini web. BlackBerry Torch ofera o experienta superioara de vizualizare a documentelor si de accesare a calendarului. Cu noul BlackBerry, clientii raman conectati oriunde, oricand cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri, telefonul oferind acces integrat la platforme precum BlackBerry Messenger, Facebook, Twitter, MySpace si diverse aplicatii de mesagerie instant.

In plus, Vodafone Romania anunta noi oferte speciale pentru toate modelele BlackBerry din portofoliul sau. Incepand din 29 noiembrie, clientii Vodafone Romania pot achizitiona orice model din oferta Vodafone la preturi extrem de avantajoase, impreuna cu un pachet BlackBerry plus un abonament de voce Vodafone: BlackBerry Bold 9700 incepand de la 149 EUR, BlackBerry Curve 9300 de la 59 EUR si BlackBerry 8520, incepand de la 19 EUR. Toate preturile includ TVA. ”

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Cei de la Vodafone ieseau in evidenta mai mult daca faceau ceva similar cu iPhone 4 ce starneste un interesa mult mai crescut decat sliderul de la BlackBerry.

  2. http://www.vodafone.ro
    scrie mare…se va lansa si la vodafone Iphone 4 🙂

Adaugă comentariu