Închide

Ce vrei să cauți?

Office for Mac 2011, lansat si in Romania

FireShot capture #009 - 'Microsoft Office for Mac I Office For Mac' - www_microsoft_com_mac
Microsoft a lansat astazi Office for Mac 2011 in Romania. Pachetul Office for Mac 2011 include Word, PowerPoint, Excel, Messenger si, pentru prima data, Outlook pentru Mac. Integreaza aplicatiile de tip cloud ale Microsoft.

Pe piata din Romania suita va fi disponibila in doua editii retail – Office for Mac Home and Student 2011 (Pret: 599 lei) si Office for Mac Home and Business 2011 (Pret: 1569 lei).
Pentru orice varianta Office for Mac 2011 achizitionata in perioada 1-15 noiembrie, utilizatorii primesc cadou un Mouse Arc de la Microsoft.

Noul Office WebApps permite postarea, accesarea, editarea si partajarea documentelor Office de oriunde, utilizand  un computer, smartphone sau browser, precum si editarea unui document de catre mai multi utilizatori aflati  in locatii diferite. De asemenea, cu ajutorul Messenger pentru Mac 8, utilizatorii pot sa comunice in timp real, avand la indemana suport audio si video.

Ca si in cazul variantelor precedente, feedback-ul utilizatorilor a fost extrem de important in procesul de dezvoltare a acestui produs. Printre cele mai importante beneficii ale suitei Office 2011 se numara:

              Accesul la documente indiferent de locatie: suita Office for Mac 2011 integreaza aplicatiile de tip cloud ale Microsoft – Windows Live SkyDrive, Microsoft SharePoint si Microsoft Office Web Apps, si permite utilizatorilor sa lucreze dupa un program flexibil, de oriunde doresc, fie  ca vizualizeaza documentele de pe PC sau Mac;

              Lucrul in echipa, la birou sau de oriunde: utilizatorii au la indemana uneltele de productivitate de care au nevoie pentru a lucra in echipa, folosindu-se de aceleasi documente si fara riscul  de a pierde modificarile sau actualizarile celorlalti membri ai echipei; noile  optiuni de co-editare permit modificarea simultana a documentelor Word sau PowerPoint din diverse locatii;

              Productivitate personala ridicata in crearea documentelor cu aspect profesional: suita ofera aplicatii imbunatatite ce permit utilizatorilor sa creeze mult mai usor documente cu aspect profesional, fie ele slide-uri PowerPoint sau pagini  Word. Suita ofera noi  instrumente precum Dynamic Recorder in PowerPoint si Word Publishing Layout.

Catalin Dit, Entertainment & Devices Lead, Microsoft Romania: „Mai mult decat oricand, Office for Mac 2011 include aplicatiile familiare ale Microsoft Office ce functioneaza perfect pe Mac-uri. Compatibilitatea intre Mac-uri si PC-uri permite utilizatorilor sa aiba intotdeauna la dispozitie instrumente si aplicatii profesionale potrivite pentru a crea si partaja informatii cu oricine, oriunde.”

Zsolt Kadar, Marketing Manager, Apcom Romania: „Microsoft este unul dintre cei mai vechi si importanti dezvoltatori de software pentru Mac. Office for Mac 2011 este optiunea ideala pentru utilizatorii care isi doresc stabilitatea, siguranta sistemului de operare Mac OS X si sunt obisnuiti sa utilizeze calcul tabelar in Excel sau procesare text in Word. Noua versiune este, intr-adevar, remarcabila si suntem increzatori ca va fi apreciata de utilizatorii Apple din Romania.”

Despre Apcom România, distribuitor autorizat pentru produsele Apple

Apcom Group a fost fondat în 1987 și relansat în primăvara anului 2009, având ca scop distribuția IT&C în regiune. Sediul companiei și centrul de distribuție se află în Budapesta, Ungaria. Apcom distribuie produse Apple și complementare produselor Apple în Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, România, Slovacia, Slovenia și Serbia. În acelaşi timp, Apcom Romania este şi distribuitor autorizat al produselor Adobe în România.

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Buna!

    La locul meu de muncă se desfăşoară o campanie promoţională a acestui produs.
    Momentan nu posed un Macinthos oricât de mult mi-aş dorii.
    Aşa că vin în sprijinul doritorilor şi cedez, contra sumei de 300 ron, licenţa mea de Microsoft Office for Mac Student & Business 2011.
    O zi buna tuturor!

  2. #2 Comentariu nou

    Mi se pare cam mare pretul. Eu am gasit cu 270 ron licenta Microsoft Office 2010 pe http://www.legalo.eu/ro

Adaugă comentariu