Ovidiu Ghiman RomtelecomCand am dat prima data mana cu ardeleanul Ovidiu Ghiman – acum multi ani – si s-a recomandat director la RCS&RDS, am fost destul de mirat: functia parea mult prea importanta pentru un pusti, asa cum arata el pe atunci.
Anul trecut, Ovidiu Ghiman a plecat de la RCS&RDS si s-a mutat la Romtelecom.

Din februarie anul viitor, Ovidiu Ghiman, directorul executiv pentru strategie si dezvoltare al Romtelecom, va prelua si atributiile de director comercial pe segmentul rezidential al companiei, detinute din anul 2007 de germanul Joerg Zeddies.
Decizia grupurilor OTE şi Deutsche Telekom ( actionarii Romtelecom) de a nu aduce un manager din Grecia sau Germania pentru a-l inlocui pe Joerg Zeddies arata, pe de o parte increderea pe care o au cele doua grupuri in alegerea facuta de CEO-ul Yorgos Ioannidis dar si in capacitatea lui Ghiman de a cumula functiile de director de comercial, de dezvoltare si strategie.
Povestea pe larg ; Video, aici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close