Închide

Ce vrei să cauți?

eMAG: Vom vinde de trei ori mai bine produsele Apple

Emag_AppleeMAG, cel mai mare magazin online din Romania, devine in urma auditarii de catre gigantul american Apple partener autorizat al acestui brand.

Care sunt avantajele: produsele Apple cumparate de la eMAG sunt transportate gratuit, precum orice produs oferit de acest magazin, la showroom sau la domiciliu, indiferent de valoare si destinatie, plata cash la livrare, servicii de creditare precum plata in 20 de rate fara dobanda si serviciul exclusiv de returnare a produselor in 30 de zile de la achizitie – ExtraGarantia de Retur.

eMAG va dedica zone speciale pentru intreaga gama de produse Apple, treptat, in toate showroom-urile din tara.

“Ne bucuram sa vedem un interes din ce in ce mai mare al consumatorilor romani pentru produsele Apple dar si o atentie sporita acordata de compania Apple pietei romanesti. Noul statut al eMAG in relatia cu Apple si planurile comune ne fac sa credem in triplarea vanzarilor pe toata gama Apple in 2011 fata de 2010” – spune Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

Ca revanzator autorizat, eMAG va beneficia de suport dedicat din partea echipei Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple in Romania, impreuna cu care va derula proiecte de promovare si vanzare.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Au venit chiar reprezentantii Apple in Romania acum o luna si un pic. Au fost sa vada toate centrele comerciale importante din tara si au facut un scouting destul de amanuntit… Eu am
    inteles ca urmeaza un apple store in Bucuresti.

Adaugă comentariu