Romanians Bloggers and 3D cartoons

La o distanta de un secol si ceva:

1896, 27 mai: Ziarul L’Independance Roumanie isi anunta snobii cititori ca la 27 mai, la sediul ziarului din Calea Victoriei, pe holul de la etajul I, a avut loc o reprezentatie a „minunii secolului”.
„Cinematograful, această senzatie a zilei, a fost trimis sa incante Bucurestiul de catre domnul Schurmann, iar ziarul L’Independance Roumanie”a fost gazda si patronul primelor reprezentatii cinematografice in Bucuresti.”

2010, 21 decembrie: O seama de bloggeri sunt invitati sa se amuze cu jocuri si filme 3D intr-o pivnita din Centrul Vechi al Bucurestiului. 
La plecare, au primit de la gazde drept cadou de Craciun un tricou augumented reality: daca il asezi in fata camerei web de la laptop, din tesatura ies braduti si alte chestii virtuale specifice sarbatorilor de iarna.

Urechea aceea care se zareste de dupa Costin imi apartine.
Si stiti de ce bloggerii din imagine erau asa de fascinati? Pentru ca vedeau pentru prima data desene animate 3D cu iepuroiul Bungs Bunny.

Sursa foto: Bogdan.

2 Comments

  1. […] la Victor, fotografii la Bogdan. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; […]

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Costin. Costin said: RT @victorKa Poza anului 2010 in blogosfera romaneasca: http://bit.ly/fQmQ49 […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close