Închide

Ce vrei să cauți?

Transmisie video live pe Facebook: Sandero Secret Party

Cat mai este pana se va muta cam totul pe Facebook?
Dupa ce producatorul de antivirus Kaspersky si-a deschis magazin online pe aceasta retea sociala, a venit randul Dacia sa foloseasca Facebook pentru promovarea modelului Sandero.
Dacia a realizat prima (vezi la comentarii) transmisie video live din Romania (evenimentului Sandero Secret Party) pe pagina sa de Facebook.
Solutia de streaming live a fost livrata de Hostway.

Aplicatia dezvoltata de Hostway permite publicarea pe wall-ul utilizatorilor Facebook a stream-ului si inserarea lui in orice tab de pe o pagina Facebook.
Cu alte cuvinte, acum un stream live poate fi vizionat pe Facebook la fel ca un clip YouTube. In plus, atunci cand este inserat intr-o pagina, streamul este:

– adaptiv – calitatea sa depinde de calitatea conexiunii internet si puterea de procesare a device-ului de pe care este vizionat

– accesibil pe toate device-urile mobile – iPhone, iPad, device-uri bazate pe Android si Windows Phone 7.

Flaviu Radulescu, General Manager Hostway Romania:

Cred ca aplicatia pe care am dezvoltat-o e cea mai buna solutie, in acest moment, pentru companiile care stiu sa foloseasca la potential maxim retelele de socializare. Consumatorii sunt pe Facebook. Continutul video premium, live trebuie sa fie si el acolo. Nu prin improvizatii, ci cat mai profesionist. De aceea am creat pentru Dacia o aplicatie care aduce pe Facebook toate beneficiile tehnologiei noastre de streaming.

Mihai Bordeanu, Director de Marketing Dacia – Renault:

Dacia este un brand european, modern si conectat la ultimele tendinte adoptate de publicul nostru. A fi pionieri in digital e foarte important pentru noi si suntem incantati ca am reusit ca prin intermediul Facebook sa aducem publicul tanar atat de aproape de marca Dacia.

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. Victor, prima transmisie live pe Facebook, in Romania, a fost concertul Loredanei Groza: http://www.facebook.com/lori.groza

 2. #2 Comentariu nou

  Mihai, multumesc pentru precizare, corectez

 3. Salut,

  Raspund in numele Hostway 🙂
  Noi nu am spus ca a fost prima transmisie, ci ca este prima aplicatie Facebook romaneasca, dedicata pentru asta.
  Intre timp am aflat si ca MB Dragan au lucrat la un proiect asemanator. Totusi, exista niste diferente importante.
  Ce am creat noi este o aplicatie care permite sa faci streaming adaptiv, pana la HD, pentru Flash, Silverlight si aproape orice device mobil (iPhone, iPad, device-urile cu Android, Windows Phone 7).
  Este o aplicatie care permite mai mult decat un simplu embed – ofera posiblitatea de a face streaming profesionist pe Facebook, fara nicio limitare de platforma.

  Sper sa ajute clarificarea si multumesc pentru comentariu!

Adaugă comentariu