OKIAN BooksUna dintre cele mai serioase librarii online din Romania, Okian.ro, specializata in importul de carte straina, si-a deschis astazi si sectiunea de e-books, unde puteti gasi peste 100.000 de titluri de la 450 de edituri din lumea intreaga.
Principalele avantaje ale e-books fata de varianta clasica pe hartie: timpul de livrare instantaneu si preturile mai mici.
Cartile digitale de la Okian pot fi descarcate pe computer, iPad, Samsung Galaxy Tab sau e-readere.

Alaturi de cartile digitale si cele peste 1 milion de carti tiparite in romana si engleza, Okian a adaugat in portofoliul sau si 3.000 de audiobooks care se  vor livra in acelasi regim ca si cartile tiparite – spun oficialii companiei.

Oficiali care ar trebui sa lase totul de-o parte si sa lucreze un pic la usability, pentru ca introducerea sectiunii e-books pe site pare facuta in graba, in mod improvizat, neatractiv si confuz.
Carte straina dar mod de lucru romanesc, asadar!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close