adidasadidas Originals (da, asa se scrie corect, cu „a” mic) a depasit cifra de 10 milioane de fani pe pagina de Facebook!

Pentru a marca performanta, adidas Originals a creat o aplicatie video din pozele de profil si numele fanilor sai: http://www.adidas.com/campaigns/10millionfans/content/default.asp
Mozaicul video ii include pe cei mai recenti 500 de fani activi, iar datele sunt actualizate la fiecare vizionare.
Odata ce filmuletul este pornit, utilizatorul poate pune mouse-ul deasupra pentru a vedea fiecare imagine de profil care formeaza materialul.

Tom Ramsden, director de Comunicare adidas Originals : "Am dorit sa sarbatorim si sa le multumim fanilor adidas Originals cu aceasta ocazie memorabila. Astfel, am personalizat sarbatoarea cu cele mai obisnuite detalii pe care Facebook le poate oferi: numele si poza de profil a fanilor.
Toti fanii nostri sunt originali si le multumim ca ne arata acest lucru in fiecare zi. Vom continua sa dezvoltam platforma si sa le oferim informatii actualizate,stiri, activitati si mult, mult mai mult despre adidas Originals."

1 Comment

  1. “adidas Originals (da, asa se scrie corect, cu „a” mic) a depasit cifra de 10 milioane de fani pe pagina de Facebook!”

    Nu chiar. Fiind o propozitie si cuvantul “adidas” fiind primul situat in propozitie, in acest caz(particular), trebuia sa fie cu litera mare(Adidas).
    Da, stim, pe de alta parte ca se scrie cu “a” mic :). Doar e substantiv comun, pe de alta parte, nu-i asa?!:)
    Dar, orice inceput de propozitie…:)

    Numa’ zic…:)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close