Închide

Ce vrei să cauți?

Cele mai bune tablete in viziunea bloggerilor

eMAG.ro organizeaza rar intalniri cu presa/blogerii, dar si atunci cand le face acestea ies memorabile, relaxate si vesele.
Cum a fost cea de aseara, de la Hard Rock Cafe, unde cel mai mare magazin online din Romania a adus cam toate tabletele aflate acum pe piata si care se gasesc in oferta sa.

Bloggeri teste tablete

Bloggerii si jurnalistii invitati au ”butonat” timp de vreo doua ore, concentrati, apoi s-au intrecut intr-un concurs la finalul caruia numeroasa redactie refresh.ro, castigatoare, a plecat acasa cu un iPad 2.
I-am intrebat pe o parte dintre cei prezenti care este cea mai buna tableta in viziunea lor. Iata ce raspunsuri am primit:

Bogdan Petre – Asus Transformer
Piticu – Blackberry Playbook
Costin – iPad 2
Vali Birzoi – iPad 2
Alex Radescu – Motorola Xoom
George Buhnici – iPad 2
Razvanbb – Blackberry Playbook
LaptopNews – iPad 2
NWRadu – Asus Transformer
Dan Dragomir – iPad 2
Emil Dragota – iPad 2

Daca dati click pe linkuri veti gasi povesti de la fata locului si zeci de poze.

Articole populare Ultima luna

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. Eu asear n-am testat iPad. Am zis ca nici nu-l iau in calcul! :))

  2. Faptul ca tabletele castiga teren masiv ca utilizare de business este foarte clar. O arata si cel mai nou spot video la iPad 2, in care apare si un CEO. Important este sa nu devii dependent. Din experienta iti spun, daca nu esti atent te poti trezi ca iti folosesti timpul personal ca sa rezolvi task-uri de la job. Pentru ca este foarte usor sa te conectezi la sistemul IT din firma folosind o astfel de tableta. Pe una din tablete, pe iPad, exista deja si o aplicatie ERP romaneasca functionala integral! Am testat si merge

Adaugă comentariu