portare.ro

Jumatate de milion de romani s-au mutat de la un operator mobil la un altul dar si-au pastrat numarul de telefon.
Nou lansatul serviciu portare.ro ( Voxline Communication) ne ajuta sa aflam daca un numar de telefon a fost portat (mutat) si in ce retea a ajuns.
Serviciul este gratuit si poate fi accesat de pe orice terminal cu conexiune la internet (computer sau telefon mobil) la adresa portare.ro.
Cei care nu au acces la internet pot folosi acest serviciu trimitand SMS la numarul 1757 cu textul PORTARE urmat de numarul de telefon pentru verificare si vor primi inapoi prin SMS informatiile solicitate.
Serviciul prin SMS este taxat cu tarif normal si limitat la 2 interogari pe zi.

“ Utilitatea aplicatiei portare dezvoltata de Voxline, disponibila online la portare.ro sau prin SMS la 1757, deriva din numarul relativ mare de numere de telefon portate (peste o jumatate de milion conform celor mai recente date oferite de ANCOM) care creste posibilitatea ca apelurile catre persoane pe care utilizatorii le pot considera ca sunt in reteaua proprie sa fie de fapt apeluri nationale catre alte retele si sa coste mult mai mult” este de parere Dan Virtopeanu, General Manager, Voxline Communication.

1 Comment

  1. Cei mai multi prieteni ai mei s-au portat de pe Vodafone pe Orangea. Marea motivatie au fost discounturile la telefoane, ca minute nenumarate ofera toate retelele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close