Închide

Ce vrei să cauți?

LG si HTC aduc in Romania primele telefoane 3D

Luna viitoare, in iulie adica, vom incerca primele telefoane 3D din Romania: LG Optimus 3D si HTC EVO 3D.
Aceste smartphone-uri filmeaza si fotografiaza 3D. Continutul 3D poate fi vazut pe display-ul telefoanelor fara ochelari speciali (efect stereoscopic).

LG propune Optimus 3D:

LG Optimus-3DIB_S_CONTENT_DESCRIPTIONWRITER =

Un software special permite conversia în timp real a imaginilor şi a înregistrărilor video din 2D în 3D. În plus, un software gratuit pentru conversia jocurilor 2D va fi disponibil pentru download în al treilea trimestru al anului curent, oferind utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de un conţinut variat 3D. Înregistrările 3D pot fi transferate pe un televizor 3D prin conexiune HDMI 1.4 şi, totodată, telefonul poate transfera conţinut către orice dispozitiv certificat DLNA. În plus, utilizatorii pot încărca şi face streaming cu conţinutul 3D pe canalul dedicat 3D al YouTube(www.youtube.com/3D).

HTC vine cu EVO 3D:

EVO_3D_FrontRHTC_EVO 3D_Camera_preview_01_01

Divertismentul primeşte o nouă dimensiune, prin filmele 3D, clipurile video, imaginile şi jocurile care se detaşează de ecranul qHD de 4,3 inch. Efectul captivant 3D, dublat de sunetul stereo surround, creează o lume cu totul nouă pentru a fi explorată şi partajată. HTC EVO 3D este propulsat de un procesor puternic dual-core Qualcomm® Snapdragon™ de 1,2 GHz, care nu numai că suportă clipurile vibrante 3D, însă oferă şi viteza pentru navigarea online, pentru capturarea instantanee a imaginilor şi se pretează înregistrării şi redării scenelor pline de acţiune, la calitate HD (720p).

Preturile nu au fost anuntate deocamdata.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu