Închide

Ce vrei să cauți?

In direct din San Francisco: Asteptandu-l pe Larry Ellison la Oracle OpenWorld

Oracle OpenWorld

Daca nu l-am intalnit, pe vremea cand eram jurnalist, pe domnul Lawrence Joseph "Larry" Ellison, co-fondatorul si boss-ul Oracle (al treilea cel mai bogat american, cu o avere estimata la 33 miliarde $), o voi face miercuri dupa-amiaza, ca blogger acreditat oficial.

Plec la San Francisco la Oracle OpenWorld, evenimentul mondial al corporatiei americane, unde vor sosi peste 45.000 de specialisti IT, oameni de afaceri, sefi de companii, ziaristi si bloggeri din 143 de tari (reprezentand 73% din lume). Scopul: discutii despre cum pot fi optimizate sistemele informatice actuale, prezentarea tehnologiilor IT de maine si a noilor aplicatii de business.

Ca sa ne dam seama ce inseamna Oracle OpenWorld  si forta Americii in domeniul IT este poate suficient sa dam un exemplu: conferinta va genera castiguri de 100 de milioane de dolari pentru economia zonei San Francisco.
IT-ul aduce beneficii tuturor: este de ajuns sa arati badge-ul de participant la Oracle OpenWorld si primesti discount-uri substantiale in mai mult de 100 de magazine si restaurante, de la Bloomingdales, la Macy’s si pana la Banana Republic. Toate hotelurile sunt sold out, in total fiind vandute pe durata evenimentului 74.000 de nopti de cazare.

Alte date despre Oracle OpenWorld, alese la intamplare:
– 3.200 de vorbitori
– 2.000 de conferinte si sesiuni
– 230 de ecrane cu plasma
– 1050 de display-uri LCD
– Infrastructura IT si electrica a inghitit 450 de kilometri de cabluri (cupru si fibra optica)
– Vor functiona 250 de hotspoturi Wi-Fi
– Consum estimat: 108.946 cesti de cafea,  42.000 de galoane de apa plata, 121.000 de doze de suc.
PS: A, da, si miercuri noapte Sting va canta pentru invitatii Oracle. Nu stiu inca daca ma duc Zâmbet

Adaugă comentariu