Închide

Ce vrei să cauți?

Niste casti perfecte: Philips O’NEILL. The Stretch

Am o problema: 90% dintre castile auriculare nu imi stau in urechi. Aluneca. Dupa ce m-am chinuit ani de zile din aceasta cauza, am zis sa incerc si unele over the ear, si am ajuns la un produs european, marca Philips: O’NEILL, modelul The Stretch.

SHO9565 Philips O'Neill The Stretch Headband Headphones STANDARD IMAGESHO9565 Philips O'Neill The Stretch Headband Headphones ALTERNATE IMAGE 1
Cablul atrage atentia din prima pentru ca nu este invelit in plastic, ci are protectie textila, rosu inchis. Avantajul este ca pur si simplu nu se incurca, plus ca devine mult mai rezistent.
Mai mult, cablul este format din doua bucati conectate: daca ai uitat ca ai castile pe urechi si pleci de la computer in viteza, cablul se desface din conectori (vezi imagine) si nu se mai rupe.  Chestie desteapta.

 

Philips  the streach

Denumirea de „The Streach” vine de la banda de sustinere fabricata dintr-un polimer special, care ii da rezistenta deosebita. Poti sa o rasucesti, sa tragi de ea cat vrei, nu se rupe:

Philips the streach

Banda care vine asezata pe cap se regleaza automat si este captusita cu material textil de calitate.
Castile propriu-zise sunt invelite in piele fina.

Sunt multumit de sunet, am testat diverse feluri de muzica, iar bas-ul suna bine, dinamic

Le recomand: sunt rezistente, confortabile, bine realizate, scot un sunet ok. Costa in jur de 100 de euro si pot fi gasite la Altex.

Si un clip de prezentare:

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Foarte tari intr-adevar. Cele mai bune casti pe care le-am avut erau de la Nokia, se puteau conecta prin blutooth dar si prin fir la mai multe device-uri si aveau si radio.

Adaugă comentariu