Închide

Ce vrei să cauți?

Samsung Mobile cauta ambasadori. Adica, Mob!lers

Samsung Mob!liersVrei sa primesti in teste, inaintea tuturor, cele mai noi telefoane mobile care vor fi lansate de Samsung? Esti pasionat de tot ce inseamna aplicatii mobile?
Daca da, esti omul potrivit pe care corporatia coreeana il cauta in Romania pentru a deveni ambasador al produselor sale, adica Samsung Mob!lers.
Partea interesanta este ca nu e musai sa fii un blogger consacrat, ci doar open-minded, fan al brandului Samsung, pasionat si cu experienta in utilizarea telefoanelor mobile.

Cum poti sa devii Samsung Mob!lers

Intri pe pagina de Facebook, completezi datele personale si urci un filmulet de 1 minut facut de tine care sa demonstreze ca esti competent in domeniul telefoanelor mobile si pasionat de domeniu.
(Exista deja cateva exemple, dar incearca sa fii mai creativ si convingator pentru a-ti spori sansele. Clipul de prezentare trebuie urcat mai intai pe Youtube sau Vimeo si apoi inclus in pagina de Facebook prin codul embed sau  link catre acesta.)
Dupa ce ai urcat clipul trebuie sa-l promovezi cum poti mai bine, astfel incat sa strangi cat mai multe voturi.

Termenul limita: 24 octombrie 17 octombrie, dar atentie, cu cat incarci clipul mai repede cu atat sansele de a aduna voturi suficiente pentru calificare cresc.

Primii 30 clasati ca numar de voturi intra in a doua etapa, cea a interviurilor in care vor trebui sa convinga oficialii Samsung Romania ca sunt buni de amabasadori.

Vor fi selectati in final 15 de ambasadori Samsung Mob!lers

Cei 15 Mob!lers primesc, in urma finalizarii perioadei de recrutare si selectarii lor, produse Samsung in exculsivitate, pe care vor avea ocazia sa le testeze si despre care vor scrie in cadrul website-ului si pe pagina de Facebook, precum si pe propriile conturi de social media/bloguri/website-uri. Plus premii!

Pentru alte detalii consultati regulamentul. Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie.
Succes!

Articole populare Ultima luna

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  putem sa vedem ca clipuri au postat ceilalti inscrisi pana acum?

 2. #2 Comentariu nou

  Da, daca intri pe pagina concursului de pe Facebook. Nu este greu sa faci un film, iti trebuie doar o idee buna.
  Grabeste-te, mai ai doar 3 zile si jumatate 🙂

 3. #3 Comentariu nou

  la ce am vazut, sigur o sa fiu castigator! Numai ca tr sa strang multe multe voturi…tipul care e in fruntea clasamentului a postat primul…din acest motiv are multe voturi…dealtfel nu mi s-a parut ca a facut ceva minunat!

 4. #4 Comentariu nou

  amr o zi jumatate! sper sa strang cat mai multe like-uri; intrati si dati cat mai multe like-uri; haotik!

Adaugă comentariu